Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Sommerdæk

Producenter
Vælg fra 700 højkvalitets Sommerdæk til personbil!
Varer per side:

Dæk der bruges til personbiler om sommeren er tilegnet brug for normale  gennemsnitlige temperaturer på over + 7 ° C. Anvendelsen ved disse dæk i den kolde tid vil kunne give et tab af elasticiteten, forringet greb, og en øget bremselængde. Dækkene bidrager til en optimeret styrbarhed og giver en sikker effektiv opbremsning ved både tørre og våde vejbaner.

Fordele ved at bruge sommerdæk til personbiler

Disse typer er som regel bygget af high-density hård gummi. Dette forbedrer grebet på asfalt, og giver en positiv effekt på levetiden og sikrer vejgrebet af bilen under manøvrering. Sommerdæk er også forskellige fra andre typer dæk med slidbanemønster. Især har de en højere antal tværgående riller. Dette bidrager samtidig til god fjernelse af skidt ved vådt føre, og til gode accelerations dynamik på tørre veje. Mange modeller for den varme årstid har lavt støjniveau og lavt brændstofforbrug.

6 tips til valg og køb af sommerdæk

 1. Installer kun dækkene i disse størrelser, der anbefales af producenten af køretøjet. Følgende er vigtigt:
  • Bredde. Jo bredere dæk, jo bedre vejgreb af køretøjet under nødbremsning og manøvrering. Men brede dæk øger brændstofforbruget og slides hurtigere.
  • Diameter. Forøgelse af diameteren har en positiv effekt på hastigheden og udseende af køretøjet, men en negativ effekt på støjniveauet.
  • Tværsnit højde. Lavprofildæk er hovedsageligt installeret for at forbedre udseendet af køretøjet, mens fuld profilerede - at forbedre niveauet af komfort. Sidstnævnte sikre især jævn kørsel.
 2. Overvej slidbanemønster. Det bestemmer de særlige kendetegn ved dækkenes ydeevne. Kataloget af sommerdæk til personbiler omfatter følgende produkter:
  • Med et symmetrisk mønster. Det kan være retningsbestemt eller ikke-retningsbestemt. Dækkene på den førstnævnte type fjerner vand og mudder fra kontaktfladerne bedre, mens den sidstnævnte type er egnet til de fleste bybiler.
  • Med et asymmetrisk mønster. Disse dæk sikrer fremragende vejgreb under alle vejrforhold, især på grund af mere stive skulderblokke.
 3. Kontroller sammensætningen. Basen er sædvanligvis gummi. Silicater, forskellige olier, stivelser, og andre stoffer tilsættes dertil. Nogle af dem tillader reduktion af friktionskoefficienten og brændstofforbrug, nogle forbedre grebet.
 4. Bestil sommerdæk til personbiler der overholder betingelserne for drift. Der er altså motorvejs- og bymodeller. Den første har høj hastighed rating, sidstnævnte minimere risikoen for aquaplaning. Effektiviteten af vandafledning er ofte mærket med "Rain" eller "Aqua".
 5. Spørg specialister i vores online butik om de vigtigste egenskaber ved produktet, herunder varmebestandighed klasse. Det er særlig vigtigt hvis du har planer om at bruge dækkene i et varmt omgivende klima eller under betydelig belastninger.
 6. Sørg for, at dækkenes holdbarhed ikke er overskredet. Ca. 5 år fra dato angivet fra fremstillingsdatoen.

Autodoc.dk er en stor online butik for sommerdæk til personbiler

På Autodoc.dk, vil du finde et bredt udvalg af høj kvalitet og billige produkter. Foruden vores meget overskuelige priser, afholder vi også kampagner til at gøre vedligeholdelse af din  bil er meget billigere. Køb sommerdæk til personbiler med det samme, og erfare selv, at online shopping kan skaffe dig gode handler.