Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
77-3677
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Dæk 16 tommer

Producenter
Vælg fra 700 højkvalitets Dæk 16 tommer!
Varer per side:

16-tommer dæk til personbiler kan inkluderes i basis udstyrsniveau på kompakte eller middelklasse køretøjer. Derudover anvendes ofte under tuning. De vil kunne bruges, i stedet for standard 15-tommer og 14-tommer dæk medmindre det forbydes af fabrikanten.

Fordele

  • Overkommelig pris. De er ofte billigere sammenlignet med prisen for 17-tommer og større dæk.
  • Sikkerhed under manøvrering. Det er resultatet af forøget størrelse på kontaktfladen.
  • Kort bremselængde ved både tørre og våde overflader. Det kan ske at bremse effekten endda endda er bedre end på dæk af større diameter.
  • Reduceret belastning af ophæng/affjedring. Dette skyldes lavere vægt af dækkene.
  • Højt komfortniveau. Mange bilejere, som har anskaffet 16-tommer dæk til personbiler, har bemærket en komfort i at køre og et næsten fuldstændig fravær af rystelser.
  • God brændstoføkonomi. Siden dækkene er lette i forhold til dem af større diameter, kræver de ikke så meget energi for hjulene ruller.

Produkter af denne kategori sælges under handelsnavne såsom Linglong, Sunny, Torque, Nankang, Rotalla, King Meiler, Goodride, Duraturn, Tristar.

Autodoc.dk: en stor netbutik med 16-tommer dæk for personbiler

Har du et ønske om at få dig nogle dæk billigt? Tilmeld dig i vores netbutik. Mange kampagner, der giver dig muligheden for at gøre køb til en god pris. For mere information om dækkenes egenskaber eller åbningstider for Autodoc.dk kontakt da vores kundeservice gennem vores online chat. De stiller sig glædeligt til rådighed for dig med alt nødvendig information.