Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Dæk 195 55 R16

Producenter
Vælg fra 700 højkvalitets 195/55 R16 Dæk til bil!
Varer per side:

195/55 R16 dæk til personbiler er forenelige med Alfa Romeo Giulietta, Citroen DS3, Lancia Delta, Opel Corsa samt meget brugte modeller. Dækkene har følgende mål: Bredden er 195 mm, højden er 107mm, fælgdiameteren er 16 tommer, forholdet mellem højden og bredden er 55%

Fordele

Dækkene her har en tydelig fordel i forhold til dæk med profiler der er høj, og det skyldes:

  • Forbedring af styrbarheden ved høj hastighed. Takket være et godt vejgreb ruller karosseriet næsten ikke ved manøvrering.
  • Føreren af bilen lægger hurtigt mærke til ændringer på vejoverfladen, så han hurtigere kan tilpasse sig vejen.

Disse typer af dæk kan anvendes i stedet for dæk med større fælgdiameter, hvis dette tillades af bilproducenten. I så fald er fordelen lavere vægt. Som et resultat af dette falder belastningen på ophængets elementer. Foruden er energien minimal ved spinding af hjulene. Det giver et bedre benzinforbrug og effekten.

Disse størrelser af dæk bliver fremstillet af mærker som, Winter Tact, CST, Austone, Nankang, Insa Turbo, Federal, Nexen, Minerva, Viking, Matador og flere.

Autodoc.dk er en stor online forretning af 195/55 R16 dæk til personbiler

Dæk af høj kvalitet, som bliver udvalgt i samarbejde af bilens tekniske egenskaber samt driftsforholdene kan bruges i længere tid samt forbedre maksimal komfort. Vi anbefaler dig at du, inden du vælger at købe dæk i vores online forretning, konsulterer vores professionelle i online support. De kan give dig informationer om produkterne, og vil om nødvendigt hjælpe med at bestille. Derudover kan du købe 195/55 R16 dæk til personbiler til en overskuelig pris, og du får dem leveret hurtigst muligt.