Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Dæk 225 45 R17

Producenter
Vælg fra 700 højkvalitets 225/45 R17 Dæk til bil!
Varer per side:

225/45 R17 dæk til personbiler har følgende kendetegn: En profil bredde på 225 mm, højde og bredde forhold er 45% og et fælge-diameteren på 17 tommer. Denne type lav profil dæk er populær hos bilejere der foretrækker en sporty kørestil. De bliver oftest installeret i stedet for dæk med smallere diameter, efterfulgt af udskift af dækkende.

Fordele:

  • Slidstærk: Den kraftige ramme, forlænger dækkenes levetid, og forhindrer eventuel deformering af dækkene, mens de er i brug.
  • Høj fart indeks: Ved normale sommerdæk ligger den gennemsnitlige maksimale fart på 240-300 km/h, og ved vinterdæk ligger den på 160-200 km/h
  • Større kontaktflade: Dette reducerer bremselængden og sikrer et godt greb på tør asfalt
  • Opretholdelse af retningsstabiliteten på køretøjet: den holdbare skærm zone sikrer et højt niveau af stivhed under manøvrering. Desuden sikrer det også nøjagtig respons på styrings kommandoer.

Dæk med disse høje kvalitets træk kan findes hos mange fabrikanter. De mest populære mærker inkludere  Zeta, Star Performer, Insa Turbo, Seiberling, Matador, Gislaved, Barum, Kumho, Continental, og Hankook.

Autodoc.dk er en stor online forretning med 225/45 R17 dæk til personbiler.

Hvis du ikke vil spilde din tid med søgning efter dæk til en passende pris, der matcher de tekniske aspekter på din bil, så bliv medlem af vores online forretning. Her kan du finde et bredt udvalg af produkter fra forskellige mærker og købe 225/45 R17 dæk til personbiler både hurtigt og billigt. Afgiv din ordre og oplev ved selvsyn at online shopping kan betale sig.