Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Michelin Dæk

Vælg fra 700 højkvalitets Michelin Dæk til personbiler!
Varer per side:

Michelin dæk til personbiler fremstilles af selskabet af samme navn som har hovedkvarter i Clermont-Ferrand, Frankrig. Selskabet har patent på mange opfindelser, herunder radialdæk.

7 fakta om Michelin

 1. Virksomheden blev grundlagt i 1889 af brødrene André og Edouard Etienne Michelin.
 2. I dag ejer selskabet mere end 60 produktionsfabrikker i 17 lande.
 3. Firmaet fremstiller mere end 160 millioner Michelin dæk til personbiler om året. Ca. 40% bliver solgt i Europa.
 4. Virksomheden er størst inden for fremstilling af miljøvenlige dæk der sparer brændstof.
 5. Produkterne er udviklet i henhold til Total-Performance konceptet som indebærer brug af opfindelser fra det interne forskningscenter.
 6. Alle firmaets produkter tilhører luksus prissegment og sikrer et højt niveau af sikkerhed.
 7. Virksomheden er ikke kun kendt som producent af dæk men også som grundlæggeren af den berømte restaurant bedømmelse - "Den røde Guide" (Fransk; Le Guide Rouge). Den er blevet udgivet siden 1900.

Typer af Michelin dæk til personbiler

 • Sommerdæk. De de følgende modeller er de mest populære:
  • Energy XM2. Ekstra stærke. Har brede riller i forskellig dybde for effektiv afledning af vand. Bidrager til en bedre brændstoføkonomi.
  • Energi Saver. Anvendelsen af den unikke ​​Eco-Grip gummi blanding bidrager til bedre brændstoføkonomi. Desuden er dækkene stabile grundet den øgede kontaktflade.
  • Primacy 4. De vand drænende riller er 22% bredere, sammenlignet med analoger. Dette reducerer betydeligt risikoen for aquaplaning. Disse dæk har slid indikatorer.
  • Pilot Sport 4, Cup-2 og Sport4S. Dette er dæk designet til sportsvogne. De fleste af dem er egnede til kørsel ved hastighed op til 300 km / t. Gennem anvendelsen af en kombination af metal og nylonfibre, opnås fremragende styringsevne og effektiv bremsning.
 • Vinterdæk. Kataloger over Michelin dæk til personbiler indeholder følgende modeller:
  • Pilot Alpin. Bladene er lavet i tre forskellige størrelser der er anbragt i en vinkel, der gør det muligt hurtigt at aflede sjap fra kontaktfladen og dermed forbedre grebet.
  • Pilot Alpin 5. Disse dæk nedsætter bremselængden på glatte veje. De er slid resistente takket være et ekstra lag af gummi blandingen.
  • Alpin 6. Disse dæks primære træk er ​​riller til fjernelse af sne, der udvides under brug. På denne måde bevarer selv slidte dæk deres egenskaber.
  • X-Ice 3. På grund af et stort antal af slidbane blokke, garanterer disse dæk hurtig acceleration og reduceret bremselængde på snedækkede veje.
  • X-Ice North 4. Disse dæk er udstyret med et stort antal stål pigge og er egnede til isglatte veje. Produkterne sikrer et højt niveau af stabilitet og styringsevne.
 • CrossClimate. Helårsdæk. Grundet det symmetriske retningsbestemte mønster, afleder de hurtigt vand. Disse dæk har blade af to typer: glat til greb på en tør ren overflade, samt blade med skarpe kanter til sne.

Autodoc.dk er en stor online forretning med dæk til personbiler

Hvis du vil købe høj kvalitets dæk til en lav pris, registrer dig i vores online forretning. Her kan du billigt og hurtigt købe Michelin dæk til personbiler og meget mere. Følg vores seneste kampagner online og spar!