Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Maxxis Dæk

Vælg fra 700 højkvalitets Maxxis Dæk til personbiler!
Varer per side:

Maxxis dæk til personbiler, er produceret af det taiwanesiske selskab Cheng Shin Rubber Industry Co Den og er baseret på Yuanlin, og er i top 10 over dækfabrikanter ved mængde af produktion.

4 fakta om Maxxis

 1. Firmaet blev grundlagt i Taiwan i 1967.
 2. Mærkets produkter sælges i Europa, Asien og USA. Selskabets distributionsnet dækker omkring 170 lande.
 3. Selskabet ejer produktionsfaciliteter i Taiwan, Kina, Thailand, Vietnam, USA, Canada, England, Tyskland, Holland, Japan og Dubai. For nyligt er der også åbnet fabrikker i Indien og Indonesien.
 4. Produkterne hører til i mellem-prissegment.

Typer af Maxxis dæk til personbiler

 • Eco. Disse bidrager til reduceret brændstofforbrug. De følgende serier er tilgængelige:
  • All-Season AP2. Takket være de V-formede kløfter, klarer de nemt vandafledning. Slidbanen er forstærket med et stålbånd. Tredimensionelle klinger forbedrer bilens stabilitet og styrings evne.
  • Victra MA-510. Disse er sommerdæk med forstørrede skulderblokke og en ribbe i midten. Dette design sikrer stabilitet, minimalt støjniveau og et formidabelt greb på våd og tør asfalt.
  • Mecotra ME3. Disse sommerdæk er lavet kompakte bybiler. De har lav rulnings modstand og en større kontaktflade med underlaget.
 • Luksus. Disse er sommermodeller der især ses i Victra MA-Z3 serien. De er lavet med brug af siliciumdioxid, hvilket forbedrer grebet på våde veje. Desuden anvender fabrikanten en slidbane med store stive blokke til bedre kontrol, og ringformede riller til afledning af vand.
 • Sport. Disse sommerdæk er passende til høje hastigheder. De fleste af dem kan installeres på køretøjer, der kan accelerere til 300 km / t. Maxxis kataloget med dæk til personbiler indeholder dæk af følgende serier:
  • Premitra HP5. Slidbanen er udviklet på en base af siliciumforbindelser, som har en positiv virkning på stabiliteten og styringsevnen. Mange kløfter reducerer risikoen for aquaplaning.
  • Victra M36 og M36+. Disse er høj profil dæk, der har karaktertræk af god stabilitet ved manøvrering. M36+ dæk hører til Runflat typen.
  • Victra Sport 5 VS5. Disse høj profil dæk er fremstillet med brug af aramid og nylon. De er lette og bidrager til hurtig acceleration.
  • Victra Sport VS-01. Disse dæk støjer ikke, og har et godt greb på både tørre og våde veje.

Autodoc.dk er en stor online forretning med dæk til personbiler

Vil du købe højkvalitets dæk billigt? Skriv dig op i Autodoc.dk online forretning. Takket være overkommelige priser og jævnlige kampagner, kan du købe Maxxis dæk til personbiler og meget mere til en utrolig lav pris.