Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Dunlop Dæk

Vælg fra 700 højkvalitets Dunlop Dæk til personbiler!
Varer per side:

Dunlop er et mærke, der ejes af det amerikanske Goodyear Tire & Rubber Company. Det ligger i Akron, Ohio. Siden 2003, har producenten leveret dæk til det British Touring Car Championship, siden 2002 - til V8 Supercars Championship, siden 2015 - til den europæiske Le Mans-serie (ELMS).

5 fakta om Dunlop

 1. Firmaet blev grundlagt i 1888 i Belfast, Irland. Dets opdukken var inspireret af en opfindelse af veterinær John Boyd Dunlop, nemlig et inderrør til et cykelhjul, sat sammen af gummistrimler og fyldt op med luft.
 2. Selskabets fabrikker kører i 22 lande. De producerer samlet omkring 200 millioner dæk årligt.
 3. Produkter af dette mærke hører til premium-segmentet og sælges i USA, Europa, Asien, Afrika, og Oceanien.
 4. I mere end 100 år er dæk af dette mærke blevet monteret på racerbiler. Så i 1902, var bilen, der vandt førstepræmien i Paris-Wien rally udstyret med disse dæk. Derudover var Jaguars vindere af 24-timers Le Mans løbene i 1951, 1953, 1955, 1956 og 1957 også udstyret med sådanne dæk.
 5. I 2009 blev Dunlop dæk til personbiler bedømt til at være bedst ud fra resultaterne af ni tests lavet af ​​den populære amerikanske udgave af "Car and Driver".

Typer af Dunlop dæk til personbiler

 • Direzza. Disse er sommer modeller. De har en stor kontaktflade og garanterer dermed et sikkert vejgreb. Takket være tilstedeværelsen af ​​hårde skærmblokke, bidrager de til retningsstabilitethed ved manøvrering.
 • Graphic. Dette er vinterdæk lavet på en base af ​​siliciumdioxid. De er slidstærke og taber ikke elasticiteten selv ved virkelig lave temperaturer.
 • SP. Helårsdæk med asymmetrisk slidbanemønster. De sørger for effektiv afledning vand og mudder, producerer næsten ingen støj og har en lang levetid.
 • SP Sport. Kataloget over Dunlop dæk til personbiler repræsenterer både sommer og helårsdæk. Takket være anvendelsen af ​​siliciumdioxid, opnås et fantastisk vejgreb, også ved høj fart.
 • SP Sport Maxx. Disse dæk til sommerbrug er skabt med brug af Multi- Radius Tread teknologi, der garanterer fantastisk trækkraft på tør og våd vej. Alt efter modeltypen, bruges Twin Hydro-Paddle teknologi også til hurtigt og effektivt at aflede vand, samt 5-Pitch og Multi-Pitch mønsterdesign teknologier til at reducere støj osv.
 • SP Winter Sport. Vinterdæk, garanterer effektiv opbremsning på is. Retningsbestemt mønster på slidbanen mindsker betydeligt risikoen for aquaplaning. Visse modeltyper har 4D Sipe-system, som indebærer flere riller til reduktion af bremselængden.
 • Sport Maxx RT og Race. Dæk til racerbiler. Massive skærmblokke garanterer køretøjets stabilitet i skarpe sving.
 • Signatur. Disse helårsdæk modeller er udstyret med Evaqua Grooves teknologi, der mindsker risikoen for aquaplaning, og VersaLoad som forbedrer styreegenskaber.
 • Winter Maxx. Dette er dæk til vinterbrug lavet af holdbart Nano-Fit gummi. De garanterer fremragende vejgreb på veje dækket med sne og is.

Autodoc.dk er en stor online forretning med dæk til personbiler

For at købe Dunlop dæk til personbiler til en lav pris opskriv dig i vores online forretning. Du har lave priser i vente på alle vores produkter. Indgiv en online ordre på hjemmesiden eller brug vores mobile app og begynd at spare.