• SHOP
  • CLUB
Prøv premium konto
0
Min garage
Tilføj køretøj
0
Vare(r) #84-0261
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Pirelli: Skønhed og Intelligens

Dæk fra denne italienske fabrikant har længe været indbegrebet af banebrydende teknologi og vovet desing. I 2017 kunne besøgende på Geneve motor show værdsætte 2 nyheder på én gang.

Innovationsdæk med farvede dæksider

Pirelle har farvekodet deres dæk siden 2011: orange, blå, rød, gul, sølv og hvide bogstaver og striber, anvendes til at angive dæktypen og gummisammensætningen. Dog blev disse dæk oprindelig kun brugt på Formel-1 biler. Nu anvendes idéen, som tog fart i racerløb, også på almindelige veje. De nye dæk har et særligt beskyttende lag, som hjælper dem med at bibeholde den lyse nuance gennem hele deres levetid.

Ved at frigive farverige dæk, giver Pirelli luksusbilejere en chance for yderligere at personalisere deres bil. I Geneve blev de nye dæk afsløret i fire farver - rød, hvid, gul og sølv; disse vil være grundfarverne for de nye P Zero og Winter Sottozero linjer. Kunder kan for et ekstra beløb vælge mellem 3,000 nuancer. De første farverige dæk forventes at være tilgængelige hos bilforhandlere i Juni, men de kan allerede forudbestilles i dag.

Pirelli Connesso: mere teknologi for mere information

For Pirelli er det ikke blot bilistens individualitet, som er en prioritet; det handler om kundens komfort og sikkerhed. Pirelli Connesso teknologien, som blev afsløret i Geneve, gør bilisten i stand til at følge afgørende parametre som tryk, temperatur, slitage, statisk vertikal belastning og kilometerstand. Al den data samles af sensoren, som er indbygget i dækkets dækside og overføres til Pirellis cloud service. Appen vil så informere bilisten, hvis et dæk skal pumpes eller skiftes, den vil hjælpe med at finde det nærmeste værksted, og tilbyder endda at bestille et nyt dæk.

Den nye teknologi vil, ligesom de farverige dæksider, kun være tilgængelige i to dækmodeller: P Zero og Winter Sottozero. De forventes at blive tilgængelige i U.S.A denne sommer og i Europa og Fjernøsten senere på året.

Populære opslag

Abonner modtag vores nyhedsbreve

Udfyld din e-mailadresse for at få de seneste nyheder og tips: