Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
42 Vare(r)

Reparation af bilen indebærer ofte, at man skal fjerne et gammelt lag af fyldstof, rust, spartel eller lim. Til dette formål er mejsler til træ helt oplagte - det er håndværktøj med en flad spids. Nogle af dem er ideelle til at afmontere dele fra interiøret i bilen.

Hvilke former for mejsler til træ findes der?

Producenterne bruger forskellige materialer i produktionen af disse værktøjer. Nogle af mejslerne er lavet af:

  • Metal. Oplagte til reparationsarbejde til bilens dele.
  • Plastik. Disse enheder gør dig i stand til at fjerne bløde elementer til bilens interiør uden at beskadige dem.

Materialerne som bruges til grebet kan være plastik, træ, gummi eller en kombination af disse. Gummi kan faktisk være en rigtigt god ide, fordi det giver et bedre greb om mejslen sådan den ikke glider. Du kan finde mejsler, som både har lige og buede former i vores kataloger.

Når du vælger produkt skal du også tænke over vægten. Lettere modeller kan være mindre trættende at arbejde med. Disse produkter varierer i størrelse. Køber du et sæt mejsler har du løsninger, som dækker alle behov.

Mejsler til træ varierer også efter virkemåde. Udover de almindelige værktøjer, så kræver de også kraften fra brugeren. Der findes følgende modeller:

  • Elektrisk drevne. Disse er karakteriseret ved stor præstation. Som tommelfingerregel er de lettere og mere kompakte. De er oplagte, når du skal fjerne meget materiale eller små opgaver, som kræver stor præcision. Når du vælger nogle fra vores online shop, skal du overveje styrke og hastighed.
  • Luftdrevet. Disse gør dig i stand til at arbejde i lang tid ad gangen uden stop. De er oplagte, når du skal arbejde i områder med stor luftfugtighed eller med gasforurening. De varierer indbyrdes efter, hvor meget luft de forbruger.

Driftprincip

Elektriske modeller bliver drevet af en motor, som sikrer optimal moment på mejslen. Luftdrevne enheder idriftholdes af komprimeret luft, som leveres af en kompressor. Man kan skifte bladene til forskellige størrelser, som varierer alt efter, hvilken overflade man skal bearbejde. Disse blade leveres separat eller sammen med værktøjet.

Gode råd til at bruge mejsler af træ

Læs producentens instruktioner. Find et tørt sted at opbevare værktøjet. Hvis du opbevarer værktøjet et sted med høj fugtighed, så skal du bruge en lufttæt beholder. Brug kun værktøjet med dele, som passer til den. Når du arbejder, så skal du ikke bruge for meget kraft. Brug beskyttelsesbriller og handsker.

Husk at elektriske værktøjer ikke er gode til længerevarende arbejde. Overbelast dem ikke og tag pauser indimellem.

Når arbejdet er overstået, så bør du tørre værktøjet af med en tør klud. Du skal også regelmæssigt slibe spidsen med en slibemaskine. Du bør også fjerne rust fra værktøjet.

AUTODOC: Praktisk online shopping

På vores hjemmeside kan du købe mejsler til træ og mange andre værktøjer meget hurtigt. Hvis du har brug for råd fra en konsulent, så skal du blot kontakte vores AUTODOC supportteam i vores online shop. Vores specialister vil med glæde hjælpe dig med at finde de rette produkter og afgive en bestilling. De kan også oplyse dig om betingelser og aktuelle kampagner. Derfor kan du købe høj kvalitet værktøj til virkelig attraktive priser. Gå ikke glip af denne mulighed!

loader Vent venlist...