Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
5680 Vare(r)

Bilmåtter beskytter gulvet i bilen mod snavs og fugt og letter rengøringsprocessen markant. Herudover kan den blive et brændpunkt bilens interiør.

Typer af bilmåtter

Af produktionsmateriale:

  • Gummi. Disse klassiske produkter beskytter effektivt mod snavs og fugt. De er billige og udviser stor holdbarhed.
  • Polyurethan. Disse praktiske og lette bilmåtter ser ud som dem i gummi. De skiller sig ud på deres fleksibilitet og modstandsdygtighed overfor frost og derfor er prisen højere.
  • Tekstil. Disse er slidstærke bilmåtter, som er lavet af et syntetisk stof med en gummibelagt base. Deres største fordel er det brede farveudvalg; ulempen er, at de er relativ komplicerede at vedligeholde.
  • Papir. Dette et engangsprodukt, som hurtigt absorberer fugt. De beskytter gulvet mod snavs under kort tids brug af bilen.

Der findes universal og måtter, som er tilpasset en bestemt bilmodel. Den første er egnet til forskellige biler men dækker måske ikke hele gulvoverfladen. Måtterne af den anden type er lavet til bestemte bilmodeller og mærker, der passer præcist omridset af interiøret og dækker uden huller. Nogle måtter kan have tryklåse, klips, kroge, øskner, skridsikre pigge og andre dele som bidrager til sikker fastgørelse til gulvet.

Tilbehøret varierer også på højden af siderne. Som regel varierer den mellem 1 og 4 cm. Denne parameter skal man være opmærksom på, når man vælger. Høje sider beskytter gulvet bedre mod vand og snavs men for nogle modeller, kan de hindre føreren i at træde pedalerne i bund.

Tips til brug af bilmåtter

  1. Produkterne i gummi eller polyurethan kan bare rengøres med varmt vand og i tilfælde af meget snavs, kan man bruge et specielt rengøringsmiddel.
  2. Det er praktisk at rengøre tekstilmåtter med børster eller støvsugere. Det anbefales ikke at slå på tekstil produkterne, da man risikerer at ødelægge dem. Hvis der er pletter, som ikke vil gå af, kan man bruge et kemisk produkt, som er lavet til netop det materiale.
  3. Måtterne skal hænges lodret op for at tørre uden at bøje, så vandet drypper af. Det anbefales ikke at vride dem, da materialet ikke kan tåle det.

AUTODOC. Praktiske online indkøb

For at kunne købe bilmåtter på en komfortabel måde, skal du blot oprette dig på vores hjemmeside. Vi har lavet et brugervenligt katalog, hvor du let kan finde de produkter, du skal bruge. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice.Vores dygtige eksperter vil kontakte dig online eller pr. telefon og fortælle om de aktive kampagner og hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt, hvis du har brug for det. Bliv kunde hos os og oplev en førsteklasses service.

loader Vent venlist...