Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
206 Vare(r)

Ring gaffel skraldenøgle adaptor er små og billige enheder, som gør dig i stand til at udvide dit værktøjs funktionalitet. De er brugt til at sætte adapterer og bits fast i forskellige diametre, hvilket omdanner nøglen til et alsidigt værktøj til at spænde bolte af forskellig diameter og design.

Hvilke typer ring gaffel skraldenøgle adaptor findes der?

Efter formålet:

  • Til topnøgler. Disse bruges til at fastgøre bolte med hovedet.
  • Til bits. Disse er designet til at løsne bolte med skruer med specielle riller på deres hoveder.

Efter design:

  • Uden et drejeled. Disse er karakteriseret ved lang levetid. De er designet til at spænde til et højt moment.
  • Med et drejeled. Bruges til at fæstne i en vinkel. De er perfekte, når man arbejder i svært tilgængelige steder, såsom under motorhjelmen.Ikke egnede til stor belastning.

Der findes også en lang række tilbehør, som varierer i størrelse og længde. hvis du har bestemt dig for at købe ringgaffel skraldenøgle adaptor, så skal du overveje disse punkter.

Sådan bruger du en ringgaffel skraldenøgle adaptor

Det er tilladt at bruge en adapter som passer sammen med skralden. Det er vigtigt at de ikke er beskadiget og sikkert forbundet.

Før du monterer adapteren er det nødvendigt at rengøre adapteren og skralden for urenheder. Når man arbejdet må du ikke presset værktøjet for meget da det kan ødelægge skralden.

Enheden skal opbevares i et tørt og rent sted, gerne i en kasse.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Du kan finde et stort udvalg af reparationsværktøj til din bil i vores katalog på AUTODOC. Du vil ikke opleve nogle problemer med at finde de rette dele. Vores ansatte vil fortælle dig om aktuelle kampagner og betalingsmetode og vil også oplyse dig, hvilken dato værktøjet leveres. Foretage indkøb hos os er en fornøjelse og vi tilbyder overkommelige priser og høj kvalitet service.

loader Vent venlist...