Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
633 Vare(r)

Ringgaffel skraldenøgler bruges til at montere og afmontere bolte i snævre områder. Det gør dig i stand til at fæstne bolte uden at slippe bolten med skralden.

Hvilke typer ringgaffel skraldenøgler findes der?

Efter design:

  • Enkelt hoved. Disse består af et hoved og et greb, som skal fæstne bolte med hovedet af en bestemt diameter.
  • Dobbelthovedet. Denne består af to hovedet: et hoved med en ring og en skraldemekanisme. Det andet hoved kan også have en ring eller en åben svensknøgle. Delene fra denne kategori er kendt som værende meget brugbare da de virker med bolte af forskellig størrelse.

Efter form:

  • Lige. Disse er de mest almindelige.
  • Forskudte. Disse bruges når man skal arbejde med bolte svært tilgængelige steder.

Disse værktøjer kan også have andre funktioner:

  • Fleksibelt hoved. Det er muligt at værktøjets hoved kan bøjes ned omkring grebet, hvilket er meget praktisk når man skal løsne vertikale bolte.
  • Skraldeomskifter. Dette gør dig i stand til at skifte, hvilken retning man spænder.

Sådan bruger du ringgaffel skraldenøgler

Det er tilladt at bruge værktøjet til at montere eller løsne bolte af den rigtige type og diameter. Du bør ikke bruge den som hammer eller stang.

Det kan ikke anbefales at man bruger for meget kraft på grebet. Det er bedre at løsne beskadigede bolte med en standard nøgle og ikke er en skraldenøgle.

Det er ikke tilrådeligt at bruge værktøjet, hvis skraldefunktionen ikke virker. Det er også frarådeligt, at man bruger ekstra indlæg mellem bolten og skralden, hvis man skal løsne noget med en mindre diameter end hovedet.

Når man arbejder er det vigtigt at man forebygger, at hovedet smutter af bolten; det kan medføre skader på dig. Når arbejdet er ovre skal du tørre enheden af med en tør klud. Det er ikke anbefalet at man opbevare værktøjet i meget fugtige rum. Ellers vil man risikere at den ruster og skralden sidder fast.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Man kan finde en bred vifte af produkter fra kompetente specialister, som garanterer at du køber udstyr af høj kvalitet. AUTODOC online shop er klar til at tilbyde dig begge dele. Vores katalog indeholder produkter fra mange kendte producenter. Der er en chance for at købe dele, såsom ring gaffel skraldenøgler til rabat, hvilket gør det billigere for dig at reparere og vedligeholde din bil. Du kan altid tale med vores specialister, som vil oplyse dig om produkterne, betaling-/ og leveringsbetingelser!

loader Vent venlist...