Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
12 Vare(r)

At tale i telefon og holde enheden op til øret, mens du kører, er forbudt i alle EU lande. Et bluetooth sæt til bilen, som parres op med en smartphone, kan gøre det muligt at modtage opkald uden at tage hænderne fra rattet.

Driftsprincip

Data transmitteres over radiobølger i en begrænset afstand: 2,4 - 2,48 GHz. Forbindelsen mellem smartphone og enheden kræver ikke ledning og udføres uanset fysiske forhindringer. F.eks. kan man lforetage og modtage opkald uden at tage enheden ud af lomme eller handskerum. Lydsignaler kan udsendes gennem et headset eller højtaler.

Hvilke typer af bluetooth sæt til bilen findes der

  • Bluetooth øresnegl. Det er en kompakt håndfri enhed, som er let at bruge. Den er billig og kræver ikke nogen installation. Dette tilbehør gør dine samtaler fortrolige. Herudover kan enheden bruges udenfor bilen. Mange modeller er udstyret med en knap til justering af lydstyrken og knapper til at modtage eller afvise opkald.
  • Bærbare højtalere. En højtaler bruges i den slags systemer istedet for hovedtelefoner. De er udstyret med et indbygget batteri, som kan oplades i en 12 V stikkontakt. De kan være bærbare eller kræve forbindelse til bilstereoen med et kabel. Tilbehør af den anden type sættes ofte fast på frontpanelet.
  • Bluetooth sæt til bilen. De er designet til permanent installation i kabinen. De giver en lyd af høj kvalitet, men prisen er også høj. Som regel inkluderer de en mikrofon, holder til enheden og en højtaler. Nogle modeller gør brug af bilens lydsystem istedet for sidstnævnte.

Man kan få bærbare enheder til specifikke modeller eller universal-enheder. Den første er kun kompatibel med telefoner i et bestemt mærke, mens den anden passer til de fleste gadgets på markedet.

Systemet kan være monofonisk  eller designet til stereofonisk lyd. De har også yderlige muligheder såsom indbygget kontaktliste, stemmekontrol og mulighed for at synkronisere flere enheder med det samme udstyr.

Tips til brug af bluetooth sæt til bilen.

  1. Installering af det bærbare sæt kræver ikke specielle færdigheder. Man skal følge producentens vejledning og sørge for, systemet ikke forstyrrer kontrollen af køretøjet. Det er bedre at kontakte en professionel til installering af det indbyggede bluetooth sæt til bilen.
  2. Hvis din smartphone ikke kan genkende enheden anbefales det at kontrollere opsætningen på din gadget. Det er muligt at bluetooth er slået fra.
  3. Beskyt enheden mod fugt og høje temperaturer. Disse faktorer har en negativ effekt på det elektriske kredsløb inden i enheden og kan forårsage nedbrud.

AUTODOC: praktisk online shopping

Du kan købe bluetooth sæt til bilen og andet tilbehør i vores brugervenlige katalog: du kan nemt finde de passende produkter og blive opmærksom på de aktive kampagner. Vores mobilapplikation er også til din rådighed, så du kan bestille de produkter, du har brug for online, uanset hvor du befinder dig. Bliv kunde hos AUTODOC idag og shop komfortabelt.

loader Vent venlist...