Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
55 Vare(r)

Hvis du gerne vil beskytte interiøret i bilen mod misfarvninger grundet sollys, bør du købe solafskærmninger til bilen. Mange modeller forebygger også at insekter og støv trænger ind i køretøjet. Herudover skygger de i kabinen og gør den hyggelig.

Hvilke typer af solafskærmninger til bilen findes der

  • Forskydelige tekstilprodukter. De er f.eks. lavet af polyester og er gardiner, som er lavet til befæstelser, hvor der i vinduesåbningen er brugt metal eller plastik glidere. Stoffet kan let flyttes til siden, så vinduet kan sænkes eller man kan række noget igennem det. De giver kun skygge, hvis gardinet er foldet ud. Man kan få forskellige farver, så det er let at finde lige nøjagtig det biltilbehør, som passer til din bils interiør. Herudover fås tilbehør hvor indersiden og ydersiden er lavet i forskellige farver.
  • Rullegardiner. De ruller som regel op, når der trykkes på knappen. De sælges ofte billigt. De installeres direkte på ruden ved hjælp af sugekop eller ovenover med brug af selvdrejende skruer.
  • Solbeskyttende skærme. De laves f.eks. i nylon eller polyvinylchlorid. Disse er universal tilbehør, som er let at påsætte. Der bruges klæbende elementer eller sugekopper til at sætte dem fast på vinduet. Prisen for dette tilbehør er ret lav. De er som regel mindre end vinduet og giver derfor ikke altid nok skygge.
  • Carcass modeller. En speciel metalramme er dækket med et specielt tæt materiale, som forhindrer, at insekter trænger ind i kabinen. Der bruge kroge eller magneter til at sætte den fast. Den slags tilbehør passer som regel til alle biler og er let at montere. I nogle tilfælde kan vinduet dugge. Disse produkter er som regel heller ikke billige.

Sådan bruges solafskærmninger til bilen

  1. Følg instruktionen når solafskærmningerne skal installeres og brug de befæstelser, som følger med produktet.
  2. Rengør tilbehøret ifølge producentens instruktion. Som hovedregel skal produkter, som er lavet af polyvinylchloride, tørres regelmæssigt af med en våd klud. Der anbefales vask eller rens til tilbehør af stof.
  3. Forsøg ikke at afmontere carcass produkter for ofte, da de kan miste deres form.

AUTODOC: Praktiske onlinekøb

På vores webshop er præsenteret et bredt udvalg af forskelligt biltilbehør, inklusiv solafskærmninger til bilen, sædebetræk, bilmåtter og ratbetræk. Hvis du får svært ved at vælge det rigtige produkt kan du kontakte vores kundesupport. De giver dig med glæde alle de informationer, du har brug for og hjælper dig med købet. Hvis der er kampagne på den model, du har brug for venter der dig rabatter. Køb online på AUTODOC fordi det er nemt og profitabelt.

loader Vent venlist...