Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
104 Vare(r)

Bagagerums organisatorer gør det muligt at placere alt, du kan få brug for i bilen på et lille område: et værktøjssæt, donkraft, arbejdsvæsker, brandslukker, førstehjælpskit og andre ting. De giver hurtig adgang til tingene, sikrer dem godt og beskytter mod snavs.

Hvilke typer af bagagerums organisatorer findes der

Efter typen af ramme:

  • Stiv. De er lavet i et stødsikkert plastik eller polycarbonat, sjældent - af metal eller træ. De ligner beholdere og består af mange rum, som ofte har deres eget låg. De giver sikker beskyttelse mod skader.
  • Bløde. De er lavet af elastiske vandtætte materialer, f.eks. polyester, læder, filt, nylon. De sætte fast ved hjælp af lynlåse eller velcro. De kan opbevare mere end de stive.
  • Halv-stive. De er ofte foldbare, hvor den yderste side er lavet af stof og opdelerne - af plastik eller polycarbonat. Opdelerne kan være syet ind i rammen eller kan være aftagelig. Den slags enhed fylder ikke ret meget, når den er foldet sammen.

Når man bestiller online, skal man være opmærksom på følgende parametre:

  • Måden de fastgøres på. Bagagerums organisatorer kan sættes fast på gulvet ved hjælp af speciel velcro. Der findes også modeller, som kan sættes fast på bagsiden af bagsædet eller til et specielt stativ, som også skal monteres.
  • Størrelse. Nogle produkter fylder bare lidt af bagagerummet - andre fylder hele området.
  • Design. Enhederne varierer i antal og mål på lommer og rum. Nogle modeller udstyres uden opdelere. De bruges til at transportere store genstande. Kataloget indeholder også produkter med gennemsigtige vinduer, skulderstropper osv.

Tips til brug af bagagerums organisatorer

  1. Brug kun tilbehøret til det, som det er beregnet til. Fastgør det ifølge producentens anbefalinger.
  2. Overvej hvilke ting, du bruger ofte, når du arrangerer tingene og placer dem, så de er let tilgængelige. Ting, du sjældent bruger, kan placeres i bunden af tasken.
  3. Efterlad ikke unødvendige ting i beholdere. Fjerner du disse ting, kan du bruge pladsen mere effektivt.
  4. Rengør biltilbehøret regelmæssigt ifølge producentens instruktion. De fleste kan vaskes med en svamp og sæbe. Nogle stofmodeller kan vaskes i maskinen.

AUTODOC: praktiske onlinekøb

Registrer dig på AUTODOC webshop for at kunne købe bagagerums organisatorer fra kendte mærker. Her finder du et bredt udvalg af forskellige produkter til rimelige priser. Herudover afholder vi ofte kampagner og giver mulighed for at få gratis levering som gave. Bestil online på hjemmesiden eller på mobil applikationen og køb brugbart biltilbehør meget billigt.

loader Vent venlist...