Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
37 Vare(r)

Snoet spindel er en del af maskinværktøj, møtrikløsner, bor, trækkere og andet udstyr. Det er som regel lavet af et skaf. Snoet spindel er designet til at overføre momentet fra motoren til værktøjets bits. Den transformerer roterende moment til en translationel bevægelse.

Typer af snoet spindler

Efter materiale:

  • Karbon stål. Disse spindler er billige. På grund af materialets skrøbelighed kan de ikke modstå store belastninger. De ruster også let.
  • Legeret stål. Disse kan bedre modstå varme. Legeret stål er fleksibel og kan modstå større belastning. De ruster heller ikke.

Efter gevindtype:

  • Trapezgevind. Disse spindler er karakteriseret ved stor modstandskraft. De virker bedst ved lave hastighed. Denne type spindler kan modstå stor belastning.
  • Gevind med kugleskrue. Disse er designet til hurtig rotation. Disse spindler bruges til præcisionsarbejde.

Værktøjet varierer også i længde og diameter, gevindstigning.. Overvej alle disse forhold før du vælger en enhed.

Sådan bruger du snoet spindel

En ny spindel skal installeres efter producentens anbefalinger efter du har sikret dig, at reservedelen er i orden. Når man installerer reservedelen skal du sørge for at der ikke kommer støv og snavs ind i den - ellers vil værktøjet sidde fast.

Men, før alt andet skal du sikre dig, at hovedet sidder rigtigt fast. Det er farligt at bruge udstyr, som er utilstrækkeligt fastgjort..

Fra tid til anden skal du tilføre grafitbaseret smørelse til delens overflade. Dette vil hjælpe mod rust og beskytte delen mod eksterne faktorer.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Når du handler online hos AUTODOC kan du være sikker på, at det altid er prisbevidst og praktisk. Lige nu tilbyder vi yderligere rabat på mange af vores reservedele til overkommelige priser. Her kan du bestille snoet spindler til værktøjer fra alle producenter og alle modeller. Der er også kampagner på mange af modellerne i denne kategori, hvilket betyder at du kan få det endnu billigere. Takket være vores mobile app kan du let bestille det du skal bruge: vælg produkterne og betal når du har brug for det. Hvis du vil have dit køb så hurtigt som muligt, så skal du blot kontakte vores specialister via vores online chat. De vil hjælpe dig med at sørge for at din varer bliver sendt så hurtigt som muligt.

loader Vent venlist...