Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
16 Vare(r)

Indre hjulleje aftrækkere er specialværktøj som skal bruges til at afmontere bøsninger, pakninger, kranksæt og mange andre reservedele, som er placeret dybt inde i motoren der er svært tilgængeligt steder.

Hvilke typer indre hjulleje aftrækkere findes der?

Efter design af den gribende del:

  • Med en krave. Bruges til at fjerne dele med en ekstern tang, hvis der er meget lille afstand imellem dem.
  • Med en klo. Giver et godt greb, Men de kræver at der er plads bag ved elementet.
  • Blind aftrækker. Bruges til at fjerne dele, som stikker ind ad på både den indre og ydre ring. To modsatrettede adaptere sidder med en rund-formet fortykkelse, som bliver indført mellem den eksterne og interne krave. Når de er roteret 90 grader vil grebet løsne sig.

Efter virkemåde:

  • Med en kraftig bolt. Designet af dette værktøj har krydsarme og en stang. Når skruen bliver drejet vil lejet komme ud sammen med aftrækkeren.
  • Med en glidehammer. En stang med en hammer, som glider langs den. Når reservedelen ryster sig løs på grund af rystelserne vil dette værktøj meget hurtigt kunne fjerne dele, som sidder meget godt fast.

Sådan bruger du indre hjulleje aftrækker

Den nøjagtige rækkefølge kan variere fra design til design. Når man arbejder med blind aftrækker, så skal man først fjerne forseglingen og bore pakningen igennem først. Jo mere detaljeret information du kan finde jo bedre.

Når man arbejder, skal du være sikker på at stangen med krydsarmene eller skaftet på hammeren er de rigtige vinkler ift. det som du vil fjerne Hvis vinklen er forkert vil du kunne beskadige både delen og montagesædet.

Før du går igang skal du skrue skruen løs eller bruge hammeren. Det er vigtigt at du sikrer dig at kløerne sidder rigtigt fast, for at du ikke ridser delen, fordi den glider løs.

Når du arbejder er det nødvendigt at påføre jævn kraft på den indre hjulleje aftrækker, sådan du ikke ender med at beskadige reservedelen eller sædet.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Vi har sørget for at du kan fortage fordelagtige indkøb i vores online shop hos AUTODOC med behag. Derfor har vi lavet et meget brugervenligt søgesystem, hvor du hurtigt kan finde de dele du skal bruge, fordi vores produkter er delt ind i kategorier. Det tager ikke lang tid at finde de nødvendige dele. Har du brug for at kontakte vores specialister for at være sikker på, at det er det rigtige du køber? Så kan du hurtigt gøre det. Vi afholder regelmæssige kampagner, sådan du kan købe indre hjulleje aftrækker og mange andre dele fra kendte producenter hurtigt og billigt. Du kan afgive bestilling online døgnet rundt, selv efetr kl 22:00. Vores specialister vil håndtere din ordre og sende den om morgenen, så snart dine ordredetaljer er bekræftet. Hvis du downloader vores mobile app, så kan du bestille hvorend du er.

loader Vent venlist...