Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
80 Vare(r)

Remskive aftrækker er nødvendigt når man skal afmontere dele ved tandremmen, når man skal reparere motoren eller air-condition kompressoren, generatoren eller servostyringen. Det kan også bruges, hvis du skal fjerne nogle tandhjul eller rattet.

Sådan virker de

Værktøjet er en firkantet eller cylinderformet plade med en gevindstang i enden. Pladen bliver sat fast på aftrækkeren. Stangen bliver derefter drejet rundt indtil den rammer skaftets spids. Efterhånden som stangen bliver drejet vil delen trækkes fra dens placering.

Hvilke typer hjulleje aftrækker findes der?

Efter tiltænkt formål.

  • Til bestemt formål. Her er delen designet med en bestemt model eller mærke for øje. Det kan være, at den skal hjælpe med at fjerne krumtap udstyr fra VW og Audi.
  • Universal. Denne virker til at trække i mange forskellige mærker og modeller.

Efter design:

  • Med klo ben. Her sikrer specielle klo lignende ben en sikker forbindelse mellem værktøjet og aftrækkeren. Som regel kan positionen blive tilpasset diameteren mellem benene efter størrelsen af reservedelen.
  • Med bolte. Her er aftrækkeren boltet til hjullejet. Forbindelsen bliver anset for at være meget pålideligt, men brugen er begrænset til brug i de huller, som skal fjernes.

Sådan bruger du hjulleje aftrækker

For at arbejde effektivt og sikkert, så er det nødvendigt at samle og tilpasse enheden rigtigt. Derfor skal du læse producentens manual grundigt.

Kloens position bør passe til aftrækkerens diameter. Ellers kan værktøjet glide fra overfladen og medføre skader.

Elementerne på enheden, især når der er tale om dem med gevind, må ikke blive beskadiget eller dækket med jord. Dette kan ødelægge værktøjets funktion.

Du bør rengøre delen efter arbejdet er overstået. Det er anbefalet at du opbevarer den i et tørt sted.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Du kan købe særligt udstyr til at afmontere dele som er stramt fikseret, er en god mulighed for hurtig, høj kvalitet og nem vedligeholdelse af din bil. Oplev det selv ved at købe remskive aftrækkere, leje aftrækkere, tandhjul, pakninger i vores online shop. Afgiv din bestilling det vil kun tage få minutter . Vores brugervenlige katalog vil muliggøre at du bliver bekendt med produktudvalget. Vores medarbejdere vil bearbejde dit indkøb for afsendelse straks som din betaling er modtaget.

loader Vent venlist...