Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
103 Vare(r)

Kitteknive og skrabere bruges, når man skal reparere en bil eller fjerne ridser og gøre overfladen klar til bemaling. Den første skal bruges i forbindelse med påføring og sørger for, at du kan smøre kitten ud i et jævnt lag. Den anden er designet til at fjerne lim, gammel maling og genstridige pletter.

Hvilker typer kitteknive og skraberer findes der?

Kitteknive findes i:

  • Fleksible. De er lavet af gummi eller silikone. De gør dig i stand til at arbejde i snævre steder. De er oplagte, når du skal påføre materiale på overflader med tekstur. De hjælper dig med at give den behandlede del form.
  • Ikke fleksible. Metal eller plast kan bruges i produktionen. De er praktiske at bruge, når du påfører materialer på en flad overflade. De er oplagte, når du skal blande kit og grunder med en hærder. Kan have et hul eller et ekstra blad, som bruges til at fjerne overskydende kit.

Der er følgende former for skrabere:

  • Metal. Disse har et robust design. De hjælper dig med at fjerne maling fra store områder infor et kort tidsrum uden stor indsats.
  • Plastik. Disse har en mildere effekt på behandlede dele. De kan bruges til at fjerne lim eller maling.

Sådan bruger du kitteknive og skraberer

Før du starter arbejdet er det anbefalet at du undersøger værktøjets overflade. Der må ikke være nogle hakker, buler eller andre uregelmæssigheder, da materialet derved ikke kan påføres i et jævnt lag. Hvis der er nogle beskadigede dele, så skal de behandles med sandpapir - først med groft og derefter med fint.

Kitten skal påføres i et meget tyndt lag, først opad, hvorefter det skal spredes til siderne. For at fylde alle huller og buler, så er det bedst at bruge en skraber med et bredt blad.

Hvis du har brug for at rette op på små buler, så kan du blande det med hærder direkte på skraberen. Det vil hjælpe dig med at bruge mindre kit.

Gammel maling skal blødes op med et bestemt kemikalie eller varmes op før det fjernes.

Det er nødvendigt at rengøre rester fra værktøjet når du er færdig med arbejdet. Det er bedst at bruge specielle opløsningsmidler til dette.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Vi du gerne have din bil klar til maling, så let og hurtigt som muligt? Vi anbefaler at du køber kitteknive og skrabere i vores online shop. Her kan du finde mange produkter af høj kvalitet til overkommelige priser. Bestil meget hurtigt og få det leveret på kort tid. Køb sæt af værktøj og spar penge på levering.

loader Vent venlist...