Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
202 Vare(r)

Stålbørster er special værktøjer, som er designet til at rengøre områder før du maler dem, påføre rusthæmmere eller andre former for arbejde. Det gør det nemmere at fjerne rust, gammel maling eller genstridige pletter.

Hvilke former for stålbørster findes der?

Efter formål, findes der værktøj til:

  • Metal. Disse hjælper dig med at rengøre bilens undervogn, hvor du kan fjerne maling på overfladen og behandle svejsninger.
  • Gummi. Her er børsterne dækket med polyurethane og har en mildere effekt på den behandlede overflade. Disse værktøjer bruges ofte til at behandle dæk.

Alt efter design findes der:

  • Hånd. Disse er billige og sikrer præcis og forsigtig behandling. Det er oplagt til behandling af mindre områder.
  • Spindel, monteret. Disse børster sættes på en boremaskine. er effektive mod genstridige pletter, som dækker et større område. De kan have en form som en disc, en kop, aflange eller spidse børster.

Børster kan være lavet af:

  • Drejet ståltråd. Disse bruges til en grove rengøring, eks. når man skal behandle svejsninger og fjerne indgroede pletter eller tykke lag af rust.
  • Vredet børster. Disse er mere oplagte til at fjerne lette urenheder, og de skader ikke de nedre lag af overfladen og bruges til at skabe tekstur i materialet. De laver glatte ridser.

Tråden kan være af varierende diameter. Jo tykkere den er, desto mere aggressiv virkning har den på emnet.

Gode råd når du skal bruge en stålbørste

Tykkelsen af børsten skal vælges med baggrund i, hvilket materiale du skal behandle, hvor stor overfladen er og hvilket resultat du gerne vil opnå. Det er en god ide, at starte med en stålbørste med finere børster. Herefter kan du se, hvordan resultatet er blevet, og derefter kan du skifte til en anden børste, hvor værktøjet har en større diameter. Bruger du en boremaskine er det vigtigt, at du sikrer dig, at børsten er monteret forsvarligt.

Når du arbejder bør du ikke presse værktøjet for hårdt mod overfladen. Det kan medføre skader og kort levetid for værktøjet.

Du bør rengøre overflader med briller og maske, da små partikler kan være farlige for øjne og luftveje. Nogle typer arbejde involverer fjernelse af eks. maling eller rustbehandling, som kan være meget skadelig for kroppen.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Ved du ikke, hvordan du skal vælge en stålbørste af høj kvalitet til en favorable priser? Lad vores specialister hjælpe dig fra online shoppen hos AUTODOC. Du vil spare megen tid og mange penge, når du vælger at købe fra os da vi afholder regelmæssige kampagner og tilbyder overkommelige priser og sender din bestilling med det samme. Kontakt vores eksperter via mail eller online chat, sådan du kan få svar på alle dine spørgsmål med det samme.

loader Vent venlist...