Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Værktøjssæt

Se
230 Vare(r)

Værktøjssæt: Værd at vide

Værktøjssæt har alle enhederne som du har for, når du skal gennemføre de fleste jobs. Disse dele varierer både i design og formål.

Typer af værktøjssæt

Efter udstyret, som den indeholder:

 • Universelle. Disse indeholder værktøjer, som skal bruges til forskellige opgaver. Der er ring og åbne gaffelnøgler, adaptor, forlængerled, skruetrækkere, bits og meget andet.
 • Til specifikke formål. Disse er designet med en speciel opgaver for øje. Der er sæt af:
  • Dielektriske værktøjer. Disse indeholder værktøjer til at reparere din bils ledninger: Skruetrækkere, kramper, multimetre og andet.
  • Metalarbejde. Disse hjælper dig med at arbejde med metalobjekter. De indeholder save, gevindskære og holder, file, skruestik og andet.
  • Polstringsværktøj. Disse hjælper dig med at fjerne clips, klammer og andre befæstigelser til polstring.

Efter tiltænkt formål:

 • Reperation. Disse bruges til at erstatte reservedele og fejlretning.
 • Diagnosticerende. Disse værktøjer bruges til at teste systemet, enheder og tilbehør for fejl. Der er eks. sæt som tester brændstofindsprøjtning tryk, tester for tæthed til forskellige systemer, kølervæske og brændstofforbrug m.m..

Sådan bruger du et værktøjssæt

Du skal bruge værktøjssæt til deres tiltænkte formål. Derfor skal du først læse manualen for hver enkelt værktøj.

Når du samler værktøj, som består af flere dele, eks. når du forbinder en holder med en adapter, så skal du være sikker på, at det sidder rigtigt sammen.

Når alt er gjort, så skal du fjerne jord og snavs fra værktøjet for at beskytte det fra at ruste. Du bør ikke udsætte udstyret for stor belastning.

Det er anbefalet at man smører værktøjet regelmæssigt, sådan de bevægelige dele fungerer optimalt. Sørg for at opbevare værktøjet i en værktøjskasse på et tørt sted.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Vil du gerne købe værktøjssæt af højeste kvalitet til en overkommelig pris? Brug servicen i vores online shop. Vi tilbyder:

 • Brugervenligt søgesystem. Med hjælp fra det skal du kun bruge nogle få minutter på at finde det du søger.
 • Fremragende service. Vores specialister vil give dig svarene på alle spørgsmål meget hurtigt. Vi hjælper dig med at afgive en bestilling og klargøre dit køb til forsendelse.
 • Fornuftige priser. Takket være regelmæssige kampagner vil du være i stand til at reducere dine omkostninger betragteligt.
loader Vent venlist...