Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
16 Vare(r)

Varmepistoler bruges til at behandle små overflader, under forskellige former for reparationsarbejde på bilen. Enheden bruges især til at opbløde gammel maling før man fjerner det, til at tørre spartelmasse eller andre materialer, udstødningsrør, få plastik til at sætte sig, afmontere dele, som sidder fast med lim.

Driftprincip

Værktøjet er lavet af varmebestandig plastik. I den sidder der en elektrisk motor med en blæser, som også virker ved høje hastigheder, og et varmeelement. Motoren blæser luften igennem den varme spiral, som sørger for at luften, som bliver blæst ud, er meget varm.

Hvilke typer varmepistoler findes der?

Efter karakteristika:

  • Husholdnings varmepistoler. Disse er billigere og har et lavt strømforbrug på op til 1750 W. De kan maksimalt varme op til 500 grader. Disse modeller har som regel tre styrker, kræver ikke meget strøm og er billige. De kan dog ikke holde til at arbejde i mere end 15 minutter ad gangen.
  • Professionelle varmepistoler. Disse bruger op til 2000 W i gennemsnit. De kan varme op til 650 grader. nogle modeller har et temperaturstabiliseringssytem.
  • Varmepistoler til industrien. De kræver meget strøm og yder over 2000 W og kan bruges i meget lang tid uden afbrydelser. Temperaturen kan være op til 700 grader. Disse værktøjer har ofte andre funktioner, såsom muligheden for at gemme indstillinger, beskyttelse mod overophedning, filtrering af luften. Ulempen er dog, at de er dyrere, tungere og kræver mere strøm.

Efter design:

  • Lige. De har ikke et håndtag og er oplagte til arbejde i svært tilgængelige steder.
  • Pistolgreb. Disse er udstyret med et håndtag, som sidder til højre for værktøjet. De er meget behagelige at bruge i længere tid ad gangen.
  • Kombineret. Disse værktøjer har et aftageligt / drejbart håndtag.

Gode råd til at bruge varmepistoler

Sørg for at følge producentens anbefalinger. Læs sikkerhedsinstruktionerne og sørg for at have handsker og briller på. Sørg for at arbejde uden for eller i et rum med udluftning. Brug ikke varmepistolen ved siden af brandfarlige væsker og efterlad ikke varmepistolen uden opsyn.

Undgå at overophede værktøjet. Vælg en arbejdstilstand, som passer til det arbejde, som du skal udføre. Sørg for at luften kommer ind i en vinkel af 45 grader og sørg for at du ikke blokerer luftindtaget på siden af værktøjet. Dette vil medføre at varme elementet vil gå i stykker før tid. Lad værktøjet køle helt af, før du pakker det ned.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Opret brugerkonto i AUTODOCs online shop, hvor du let og hurtigt kan købe varmepistoler og andet værktøj fra kendte producenter. Vi har et praktisk katalog, hvor du kan finde alle de dele og information om aktuelle kampagner - og vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Her kan du hurtigt og problemfrit afgive bestilling på vores hjemmeside eller via vores App.

loader Vent venlist...