Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
78 Vare(r)

En værktøjskasse er en kasse med mange rum, som skal bruges til at opbevare og transportere et stort antal værktøjer. Det hjælper dig med at undgå rod i værkstedet og sørger for at alle nødvendige ting er lige ved hånden.

Hvilke typer værktøjskasser findes der?

Du kan købe modeller, som varierer i:

  • Design. Du kan vælge produkter med skuffer med forskellige størrelser. Det er praktisk når man skal opbevare store og små ting. Der er også værktøjskasser med hylder og bakker, som du kan flytte rundt med i vores katalog.
  • Med eller uden låg. Kasser uden låg gør det let at komme ned til tingene i kassen. Men man beskytter dog værktøjet fra fugt og snavs når der er låg på.
  • Antallet af og placeringen af håndtag. I de fleste tilfælde er der kun et håndtag. Det sidder fast på låget eller på siden af væggen. Modellerne med skuffer har som regel to håndtag.
  • Tilbehør som gør transport lettere. Det kan være drejelige hjul, teleskop håndtag eller skulderstropper.
  • Materiale. Metalbokse er tungere og robuste overfor mekanisk skade, mens plastik vejer mindre, er billige. Der er også metal plastik beholdere. De kan modstå stor belastning.
  • Antallet af rum. Eks. kan der være 3 eller 6.

Disse kasser kan også variere i dimensioner. Nogle producenter tilbyder kasser, som installeres under borde og i skabe.

Sådan bruger du værktøjskasser

Dette tilbehør skal bruges efter producentens anvisninger. Du må ikke overbelaste kasserne, som producenten har beskrevet. Man må ikke opbevare store metalemner i meget fugtige miljøer.

Bevægelige dele skal smøres en gang imellem. Motorolie kan bruges til dette. Du skal rengøre delene på indersiden og på ydersiden uden brug af kemikalier.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Vil du bestille en værktøjskasse og modtage den så hurtigt som muligt? Besøg vores online shop på AUTODOC. Vores specialister vil hjælpe dig med at bestille online og få den leveret så hurtigt som muligt. Takket være vores lave priser på delene og vores regelmæssige kampagner kan du spare mange penge. Gå ikke glip af chancen for at købe produkter af høj kvalitet hurtigt og til lavpris.

loader Vent venlist...