Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
547 Vare(r)

Værktøjskasse skuffer gør dig i stand til at arrangere forskellige enheder, værktøjer og andre ting, som du skal bruge til at reparere din bil, i den rigtige orden. De har specielle rullehjul, som gør det muligt at trække dem ud, sådan at du har let adgang til indholdet af skuffen.

Hvilke typer værktøjskasse skuffer findes der?

Producenterne tilbyder dele, som varierere ift.

  • Størrelse. Længden og bredden bliver bestemt af selve værktøjskassen. Ift. højden, så kan en skuffe have dele, som er 81, 130, 248 mm. osv. høje.
  • Antallet af rum. Disse har en enkelt sektion, som bliver opdelt af skillevægge.
  • Laste kapacitet. Nogle modeller kan modstå op mod 40 kg, mens andre kun kan modstå 15kg.
  • Ekstra tilbehør. Nogle producenter tilbyder automatisk åbning, lukkere, skumindlæg, låse eller smæklås system.

Sådan bruger du dine værktøjskasse skuffer

Følg producentens instruktioner. Brug store beholdere til at opbevare stort udstyr. Overskrid ikke den maksimale kapacitet. Ellers vil bunden blive skæv.

Rengør beholderne regelmæssigt med en fugtig klud. Det er ikke anbefalet at bruge kemikalier. Smør lejerne regelmæssigt med specielle midler.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Vil du også gerne købe værktøjskasse skuffer og andet tilbehør til en god pris`? Du kan finde et stort udvalg af produkter til gode priser i vores online shop. Vi afholder ofte kampagner, sådan vi kan hjælpe vores kunder med at spare endnu mere og få chancen for gratis levering. Køb online hos AUTODOC - det er virkelig prisbevidst!

loader Vent venlist...