Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
20 Vare(r)

Skærmbeskyttere bruges under reparation eller vedligeholdelse for at beskytte belægningen af lak og maling mod olie, snavs eller mekaniske skader. De er lette at bruge, noget som ikke bare gør det muligt at bruge dem på servicestationer men også hjemme i din egen garage.

Typer af skærmbeskyttere

Kataloget indeholder tilbehør, som er lavet af forskellige materialer, som oftest er:

  • Polypropylen. Dette er et holdbart vandtæt materiale, som også er modstandsdygtig overfor temperaturskift samt påvirkning fra olie og kemikalier.
  • Polyvinylklorid. Dette er et anvendeligt og holdbart materiale, som er karakteriseret ved at være modstandsdygtig overfor vand og olie.

Nogle modeller har et blødt fyldningsmateriale for at beskytte skærmen mod ridser, buler og mekaniske skader. I henhold til typen af fastgørelseselement findes følgende tilbehør:

  • Med indbyggede magneter
  • Med sugekopper

I henhold til formen, kan tilbehøret være rektangulært eller skåret ud efter hjulet.Produkter af den anden type er specielt praktiske under reparation af den tilsvarende enhed.

Tips til brug af skærmbeskyttere

  1. Skærmbeskytterne skal fastsættes ved at følge producentens anbefalinger. Produkter med magneter påføres på den aktuelle del af karosseriet. Tilbehør med sugekopper sættes fast ved at trykke på dem.  Det skaber vakuum og giver en pålidelig fastsættelse.
  2. Tilbehøret kræver ikke speciel pleje. I de fleste tilfælde er det nok at tørre dem med en våd klud efter brug.
  3. I tilfælde af voldsom snavs er maskinvask nogle gange muligt. Detaljerede informationer er angivet i producentens instruktion.

AUTODOC: praktiske onlinekøb

Registrer dig på AUTODOC for at købe tilbehør fra pålidelige mærker billigt. Vores webshop præsenterer et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til lave priser. Der er tilbud på mange produkter. det vil hjælpe dig til at spare mere. Besøg den specielle sektion på hjemmesiden eller kontakt kundeservice for at lære mere. Bestil online lige nu for at kunne købe skærmbeskyttere, bilovertræk, gulv eller bagagerumsmåtter og andre dele på de mest fordelagtige betingelser.

loader Vent venlist...