Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
5 Vare(r)

Blind vinkel spejle øger synsvinklen markant og gør det muligt at holde øje med blinde vinkler til forskel fra standard optikker. Den slags tilbehør øger sikkerhedsniveauet og hjælper med at udføre mange manøvreringer under kørslen.

Typer af blind vinkel spejle

Producentens kataloger indeholder tilbehør i forskellige former:

  • runde
  • halv-runde
  • ovale
  • firkantede, osv.

De fås med følgende typer af befæstelse til fastspænding:

  • Monteret med sugekopper eller dobbeltsidet tape. De sættes direkte fast på den reflekterende del af et standard bilspejl. Fordelen ved disse er den lave pris.
  • Monteret med beslag eller andre befæstelser. De monteres over eller under standard spejlene. Ofte kan hældningen på den slags produkter justeres efter bilens tekniske karakteristika, førerens højde osv.

Du kan købe tilbehør med eller uden ramme online. Mange producenter tilbyder sæt med to blind vinkel spejle: et til hver side. De fleste produkter er universelle og kan både monteres i personbiler og på cykler.

Tips til brug af blind vinkel spejle

  1. Forbered den reflekterende overflade af standard optikkerne før montering af tilbehør med sugekop eller selvklæbende tape: rengør, tør og affedt den med et specialmiddel. Nogle producenter anbefaler, at man ikke besøger bilvasken i flere timer efter montering.
  2. Det anbefales at placere tilbehøret i det fjerneste øverste hjørne: det vil øge synsvinklen.
  3. Efter monteringen bør du sikre dig, at tilbehøret sidder godt fast og ikke forhindrer, at hovedspejlet kan justeres.
  4. Brug specielle rengøringsmidler til glas uden slibende komponenter til at rengøre dem.

AUTODOC: praktiske onlinekøb

På AUTODOC webshop kan du købe blind vinkel spejle og andet tilbehør med bare få klik. Her finder du en hjemmeside med brugervenligt interface og en simpel bestillingsformular, mobilapplikation, regelmæssige kampagner, kvalificeret kundesupport, billig levering med mere. Bliv kunde lige nu og oplev selv hvor komfortabel og profitabel det kan være at handle.

loader Vent venlist...