Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
377 Vare(r)

Tagbøjler installeres for at kunne bære byggematerialer, snowboards og andre store dele. Dette tilbehør gør det muligt at rydde pladsen i bagagerummet og montere ekstra plads til bagage i form af en tagboks. Dermed kan du tage alt, du har brug for med på rejsen uden at skulle bruge en trailer.

Typer af tagbøjler

I producentens katalog kan man finde produkter med forskellig position:

 • På langs. Bilerne er ofte originalt bygget med den slags produkter. Selv hvis dit køretøj ikke er udstyret med dem, kan karosseriet have specielle huller til befæstelserne.
 • Tværgående. Som regel er disse ekstraudstyr. De kan monteres på den øverste del af karosseriet og fastgøres på bøjlerne på langs.

Tagbøjlerne kan være lavet af følgende materiale:

 • Metal. De er meget holdbare. Stålprodukter har ikke tendens til at deformere og aluminium er lette.
 • Stål-plastik. Dette er let og billigt tilbehør, som ikke har særlig stor modstandskraft.

Du kan købe tilbehør online:

 • Til bestemte bilmærker og modeller. De er som regel nemme at montere med standard befæstelser.
 • Universelle. De passer til mange biler. De er sværere at installere, fordi de kræver, at der bores huller.

Tips til brug af tagbøjler

 1. Hvis bilproducenten ikke har vedlagt befæstelser, bør du overlade installationen til en specialist. Hvis de medfølger, skal plastikpropperne fjernes før montering.
 2. Rengør og affedt monteringspladen, hvis du selv udfører installationen. Marker de steder, du planlægger at bore. Dæk området i nærheden med malertape for at beskytte lakken.
 3. Det anbefales at afmontere trimningen i loftet i kabinen inden. Brug silikoneforsegling under installationen for at forhindre, at vand trænger ind i køretøjet.
 4. Når man bruger tagbøjler, bør man ikke overskride den maksimale belastning, som producenten har specificeret. Ellers kan der være risiko for, at karosseriet går i stykker .
 5. Vægten bør fordeles jævnt. Sørg for læsset og tagbøjlerne er spændt ordentligt fast, inden du kører.

AUTODOC: Praktiske onlinekøb

På vores webshop kan du købe tagbøjler, kasser, bagagerums organisatorer og andet biltilbehør til rimelige priser. Har du spørgsmål til produkter, køb og leveringsbetingelser og nuværende kampagner, hjælper vores kvalificerede specialister i AUTODOC kundeservice med glæde med at vælge det rigtige. Og installerer du den praktiske mobilapplikation på din smartphone, kan du bestille de bedste produkter, hvor end du befinder dig.

loader Vent venlist...