Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Billige dæk

Søg dæk efter størrelse
Vælg den rigtige Dækstørrelse
205 / 55 R15
Sæson
Alle
Søg

Billige dæk: Hvordan du kan spare penge ved køb af dæk

Dæk er sliddele og derfor skal de skiftes ofte. Intervallet i udskiftningen er ikke bestemt af kilometer eller tid men standen på slidbanen eller i nogle tilfælde sæsonen. Brug aldrig dårlige dæk, det er farligt og ulovligt. I denne artikel fortæller vi dig hvordan du vælger billige dæk.

7 måder at købe dæk billigt

  1. Undersøg sortimentet fra asiatiske fabrikanter. Kig efter produkter fra firmaer der deltager i tests der bliver afholdt af respektive magasiner. Selv hvis bestemte dæk eller blev velkendt som værende det bedste i crash test skal du have i mente at de blev holdt oppe imod de mest pålidelige dæk i deres klasse og derfor er de sikre at bruge. Eksempelvis kan du kigge efter udvalget fra Nankang, Kenda og Maxxis.
  2. Du kan finde billige dæk af høj kvalitet i sortimentet fra budgetvenlige europæiske mærker. Som regel er de varemærker af lave priser fra verdenskendte fabrikanter. Eksempelvis Michelin producerer Tigar dæk, Continental producerer Matador og Barum og Goodyear producerer Debica og Sava.
  3. Hold dig opdateret med vores kampagner i vores online shop. De tilbyder ofte produkter til en discountpris. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få opdateret information omkring vores specielle tilbud på produkter du er interesseret i og så vil du få muligheden for at vælge gode billige dæk.
  4. Gå ikke efter det sidste nye produkt. Et dæk der er produceret for 3 år siden er billigere end et der lige er blevet udgivet. Et dæks gennemsnitlige levetid ved opbevaring er 5 år. Hvis et sæt af dæk er nok for dig ved brug i 2 år kan du snildt købe et produkt der er produceret tidligere.
  5. Vælg dæk af udskiftelig størrelse. Dæk der er højere er ofte billigere end dem med lav profil. Hvis du vælger dækstørrelsen korrekt kan du spare penge. Eksempelvis hvis du køber et dæk der er 175/65R14 i stedet for 185/60R15 kan du spare op til 10%.
  6. Belastnings-/ hastighedsindeks bør korrespondere med de forhold der passer til din bil. Hvis du foretrækker afslappet kørsel er der ingen grund til at købe forstærkede eller dæk til høj hastighed da de er dyrere.
  7. Hvis der ikke falder meget sne i dit område og vejene bliver rengjort ofte behøver du ikke købe pigdæk fordi de er også ret dyre. Vinterdæk uden pigge vil koste dig meget mindre.

Bestsellere

Gå til udvalget med premium dæk