Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
3 Vare(r)

Nålehammer hjælper dig med at fjerne gammelt maling, rust og andre urenheder fra overflader hurtigt og let. de er oplagte til at behandle store områder.

Driftprincip

Energien i komprimeret luft bliver konverteret i enheden til mekanisk energi. Dette sker takket være en fordelingsmekanisme, som sørger for at nålene bliver ført frem og tilbage inde i cylinderen. I slutningen af hver bevægelse rammer de bagsiden af det arbejdende element.

Hvilke typer af nålehamre findes der?

Efter design af huset:

  • Lige. Disse har r cylindrisk udformet og er karakteriseret ved kompakte dimensioner. De er oplagte, når du skal arbejde på steder med begrænset plads.
  • Pistolgreb. Her er håndtaget til højre på hylstret. De er oplagte, når du skal bruge dem i længere tid ad gangen.

Efter type af arbejde, som nålehamre er grupperet efter

  • Nåle. Her er hovedet et bundt metalspidser, som kan udstikkes separat i forskellige afstande. Dette gør at brugeren er i stand til at arbejde på ujævne overflader.
  • Mejsel. Man kan også montere mejsler på dette værktøj af forskellige størrelser. Disse er oplagte, når du skal arbejde på små overflader.

I kataloget kan du finde forskellige former for udstyr:

  • Vakuumbeholder. Bruges til at fange støv.
  • Dæmper. Forebygger skader på elementet ved at reducere vibrationerne.

Der ud over, så varierer alle enhederne i størrelse, vægt, styrke, præstation, arbejdsbelastning og antallet af slag i minuttet og andre specifikationer.

Gode råd, når du skal bruge en nålehammer

Når du forarbejder en overflade med dette luftværktøj, så skal du håndtere alt den støv, som bliver produceret. Derfor skal du bære briller. Det er også anbefalet at du bruger høreværn.

Før du tænder for værktøjet, så er det nødvendigt at være sikker på, at alle bolte sidder som de skal. Det er ikke tilladt at ligge enheden fra sig, før den er helt stoppet.

Hvis det er umuligt at installere en speciel smøreenhed til systemet, så er det nødvendigt at du manuelt tilføjer 2-6 dråber smørelse igennem indtaget hver 2. time. Det er ikke anbefalet at du bruger rensebenzin, klorin eller andre opløsningsstoffer til at gøre den ren med.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Du kan få de mest fordelagtige priser, hvis du køber igennem vores online shop. Vi vil finde det perfekte produkt til dig, som er baseret på dine behov. Vi kan også give dig detaljerede informationer om rabatter, kampagner og betalingsmetoder og leveringsvilkår. Med hjælp fra vores App, kan du bestille en nåle-/ eller mejselhammer når det passer dig. Vores specialister vil hjælpe dig med at bekræfte bestillingsdetaljer.

loader Vent venlist...