Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
1313 Vare(r)

Trykluftværktøj dele og tilbehør er hjælpematerialer, stativer og standere, som er designet til at sikre stabilt og effektiv præstation for dit værktøj; de sørger også for, at det er så praktisk og komfortabelt som muligt at bruge det.

Hvilke typer af trykluftværktøj dele og tilbehør findes der?

Efter formål:

  • Reservedele. Disse bruges til at finde problemet og genoprette værktøjet. Det kan være tandhjul, gearkasse, mejsler, spændeskiver, håndtag, knapper, bolte, fjedre, barer, pakninger og så videre. De findes alle sammen i vores online katalog.
  • Udskiftelige hoveder gør dig i stand til at øge funktionaliteten af dit værktøj og udnytte det maksimalt. Dette indkluderer bits, sakseblade, tuder til sprapistoler, fatninger, fatninger til mejsler, kværne og skiver til at skære med, børster og meget andet.
  • Hjælpematerialer. Disse skal erstattes efter noget tid, som er beskrevet i værktøjets manual. Denne kategori indeholder ruller, remme til båndslibere, støvposer, filtre og smørelse til det luftdrevne system.
  • Hjælpetilbehør skal bruges til at gøre det lettere at bruge enheden. Specielle opsætningen gør det muligt at få større præcision og sikkerhed. Et fleksibelt skaft sørger for at du kun bevæger spidsen af værktøjet.
  • Komponenter trykluftsstyringsenhed. Disse har ansvaret for at du kan arbejde uden forstyrrelser ved at sikre en lind strøm af luft til værktøjet. Komponenterne er slanger, fittings, samlinger, pakninger, kompressorer og deflektorer.

Gode råd til at bruge trykluftværktøj dele og tilbehør

Når tilbehøret er blevet installeret er det nødvendigt at følge de retningslinjer, som producenten har defineret for trykluftsværktøjet. Instruktionerne indeholder som regel meget information om, hvordan du skifter dele ud.

Det er nødvendigt at sikre sig, at delene passer sammen med det værktøj du bruger og at de sidder rigtigt fast. Dele, som ikke passer sammen, kan pludseligt hoppe fra hinanden og medføre skader.

Det er vigtigt at tjekke, at de udskiftelige dele passer sammen med det materiale, som man vil arbejde med. Ellers er der stor risiko for at beskadige delen og dig selv. Overskrid ikke belastningen, som værktøjet er designet til.

Det er nødvendigt, at du regelmæssigt tjekker tætheden for luftsystemet. Hvis det ikke virker optimalt, så vil værktøjet ikke virke optimalt.

De fleste former for arbejde, som indkluderer brug af trykluftsværktøj kræver, at du bærer beskyttelse; briller, maske, åndedrætsværn og handsker.

AutoDoc: Praktisk online shopping

Et enormt udvalg af værktøj og tilbehør er i kataloget på vores online shop. Takket være denne, kan du let finde og købe trykluftværktøj dele og tilbehør af ethvert mærke og model. Vi afholder talrige kampagner og har derfor lave priser, som kan hjælpe dig med at spare penge. Du kan bestille alle dele, som passer til dine tekniske krav, og er du i tvivl, så kan du kontakte vores specialister.

loader Vent venlist...