Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Trykluft hamrer og mejsler

Se
Vælg kategori
Producenter
53 Vare(r)

Trykluft hamrer og mejsler: Værd at vide

Trykluft hamre og mejsler bruges til at rengøre svejsninger, afmontere rustne dele og fjerne bolte og nitter.

Driftprincip

Når enheden er tændt, vil komprimeret luft ført ind i cylinderen igennem et fordelingssystem. Dette gør, at trykket stiger og derfor vil stemplet inden i begynde at bevæge sig frem og tilbage. Denne bevægelse bliver overført til mejslen og derefter tilbage til stemplet. Den sidste er bevægelsesfri, da dens primære funktion er at overføre moment til spidsen.

Hvilket typer trykluft mejsler findes der

Dette værktøj kan variere indenfor:

  • Styrke;
  • Dimensioner;
  • Antallet af slag i minuttet;
  • Antallet af udskiftelige hoveder;
  • Luftforbrug.

Selve værktøjet kan være cylinderformet eller lavet som et stempel. Når man vælger og køber en enhed, så skal man huske at have i baghovedet, hvor ofte man bruger den og, hvor stor arbejdsmængden er.

Gode råd om trykluft hamrer og mejsler

Før du begynder skal du læse instruktionsbogen grundigt. Når du bruger dette værktøj skal du iføre dig briller, anti-vibrations handsker, høreværn og maske. følg instruktionerne, når du bruger værktøjet. Undgå at bruge værktøjet i mere end 10-15 uden pause. Det er bedst, hvis man ikke bruger hammeren i mere end 6 timer dagligt. Det er også anbefalet, at man ikke bruger den uden belastning.

Det er ikke tilladt at tænde hammeren, hvis der er synlige skader på den. Undersøg derfor værktøjet grundigt før brug.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Vi anbefaler alle, som skal købe trykluft hamrer og mejsler, problemfrit at de bruge servicen i vores online shop. Her er nogle årsager til hvorfor:

  1. Der er en stor produktserie, som findes i vores online shop. Du vil ikke få problemer med at finde det udstyr, som du leder efter.
  2. Vi tilbyder premium produkt kvalitet. Vores værktøj har lang levetid uden fejlfunktion.
  3. Overkommelige priser er en af de vigtigste mål i vores virksomhed. Vi prøver altid på at give dig muligheden for at spare.
  4. Vores service fortjener den største ros.. Mange mennesker efterlader positive anmeldelser af AUTODOC online shop og det er vi utroligt stolte af!
loader Vent venlist...