Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
4 Vare(r)

Kabelbinder pistoler er nødvendige, når man skal føre ledninger eller reparere ledninger i bilen. De gør dig i stand til at samle flere kabler i et bundt, fastgøre eller markere ledningerne - hurtigt og nemt!

Hvilke typer kabelbinder pistoler findes der?

Efter måden de skærer kablerne af på:

  • Uden automatisk afklipning. Disse ligner ofte en tang. Her opretholder man presset ved at trykke en fjeder sammen et par gange. Når man opnår et bestemt moment vil man kunne skære igennem materialet og afskære den løse ende manuelt. Herefter skal du trykke på et bestemt håndtag eller roterer værktøjet rundt om aksen.
  • Automatisk afklipning. Disse ligner som regel en pistol. Her skal du trykke på aftrækkeren flere gange for at spænde et bånd om ledningerne. Når båndet sidder stramt nok vil den løse ende blive klippet over automatisk.

Efter design:

  • Uden en spole. Dette er den mest almindelige. De kræver kabelbinder pistol. Er billige.
  • Med spole. Disse er oplagte til store arbejdsopgaver. De involverer strips. Karakteriseret ved lavt materialeforbrug og er meget lette at bruge. Men, de er dyre.

Efter formål:

  • Til nylon og polyamid hjælpematerialer.
  • Til stålklammer.
  • Universal. Passende til dele, som er lavet af forskelligt materiale.

Sådan bruger du en kabelbinder pistol

Før du begynder skal du tjekke om bredden passer sammen med det værktøj, som du har valgt. Det er altid beskrevet i instruktionsbogen. Det er ikke tilladt at bruge værktøjet til andre formål end det, som producenten har tiltænkt eller brug en pistol til metal, som skal bruges til plastik.

Hvis du bruger en enhed med en automatisk afklipper, så er det nødvendigt at sætte fjederen i den rigtige position.

I starten skal alle ledninger tages væk manuelt. Herefter vil værktøjet selv gribe løse ender og færdiggøre opstramning.

Det er ikke tilladt at bruge værktøj, som er gået i stykker. Fra tid til anden er det nødvendigt at teste værktøjet og se, om der er nogle dele, som skal skiftes ud.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Vi ved, at det vigtigste for mange kunder er kvaliteten af det udstyr, som de køber. Derfor gør vi vores bedste for at sikre os, at vi kun har pålidelige og effektive enheder i vores katalog. Men, der er også andre vigtige ting, som gør online køb så fantastisk. Vi har håndteret alle problemstillinger og kan med stolthed præsentere:

  • Overkommelige priser. Her kan du ikke kun købe kabelbinder pistoler og andet udstyr til lave priser, men også spare på levering.
  • Service af høj kvalitet. Vores specialister vil med glæde hjælpe dig med at vælge produkter og vil altid besvare alle dine spørgsmål meget hurtigt.
  • Mobil app. Men dennes hjælp er det let og hurtigt at købe værktøj online på AUTODOC. Det er meget praktisk, fordi du kan afgive din bestilling alle steder, uanset hvor du befinder dig.
loader Vent venlist...