Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
237 Vare(r)

Tænger gør dig i stand til at holde og bøje metaldele, som er opvarmet til høje temperaturer eller en del der befinder sig på svært tilgængeligt steder. De bliver ofte brugt, når man skal dreje elementer. Disse enheder har to kæber forbundet med et punkt, hvorefter der er greb på indersiden.

Hvilke typer tænger findes der?

I producenternes kataloger kan du måske støde på produkter, som varierer efter form og deres kæber:

  • Nålenæb. Disse bruges oftest, når man arbejder med små dele.
  • Bøjet næb. Disse bruges til at komme ind til svært tilgængelige steder.
  • Flad næb. Disse bruges til at bøje kabler, ledninger og andre dele.

Der er modeller med isolerede håndtag. De er nødvendige når man arbejder med elektriske komponenter. Udover det, så kan man finde silikonebelagte tænger online. Takket være disse, så kan du samle skrøbelige dele op uden at ødelægge dem. Nogle dele kan have skærende tænder eller et rør, som skal bruges til at fikse runde dele osv.

Hærdet stål eller titanium bruges som regel til kæberne. Håndtaget er som regel lavet af polyvinyl eller gummi.

Sådan bruger du tænger

Undersøg værktøjet før du går i gang. Hvis der er nogle tegn på rust eller andre defekter, så skal du undlade at bruge det. Du bør overveje, at enheden ikke kan erstatte en hammer eller svensknøgle.

Brug ikke kemikalier til at rengøre den. Det er nok at tørre den af med en klud fra tid til anden. Undgå at holde tilbehøret i fugtige miljøer eller tæt på høje temperaturer.

AUTODOC: Praktisk online shopping

I vores online shop hos AUTODOC kan du købe tænger, klemmer, afisoleringstænger og mange andre dele til at reparere din bil. Du kan kontakte vores specialister fra kundesupporten, hvis du har nogle spørgsmål til et produkt. De vil hjælpe dig med at vælge, bestille og kan også fortælle dig om leveringstid og betingelserne og aktuelle kampagner. Du vil kunne købe tilbehør til en overkommelig pris med nogle få klik.

loader Vent venlist...