Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
330 Vare(r)

Spændebånd tænger til at installere og afmontere mange forskellige bildele. Kølingssystemer, brændstofsystemer, bremseslanger, udstødningsrør. Sørger for at du kan arbejde hurtigt ved hjælp af de rigtige tænger.

Hvilke typer spændebånd tænger findes der?

Efter tiltænkt formål:

  • Båndklemmer. Disse kræver en vis mængde kraft. Derfor er de ofte benyttet sammen med en momentnøgle.
  • Til fjederdele. Har måske en V formet eller X formet fatning på spidsen. Den første er alsidig. Den anden passer sammen med muffer.
  • Øre klemmer. Disse har skarpe tænder, som sikrer et godt greb.
  • Trinløse øreklemmer. Dette værktøj har specielle tænder på spidsen, som sørger for at de virker i alle komfortable positioner.

Efter placering af den funktionelle del:

  • Klik-R typen. Dette er den mest almindelige. Det arbejde element sidder på samme akse som håndtaget.
  • Kurvet og fleksibelt (kabel) spændebånd tænger. Her har tænderne en vinkel ift. grebet. Kraften, som man ligger i, bliver overført til et specielt kabel og derefter til tænderne. Disse spændebånd tænger er meget brugbare, når man arbejder på svært tilgængelige steder.

Driftsprincip

Dette værktøj har ens design til almindelige tænger. Når man presser på håndtaget vil tænderne mødes, presses sammen om befæstigelsen som returnere i dets oprindelige position eller bremses med en speciel clips såsnart pres på tangen ophører..

Båndklemme funktionen variere i design. Den løse ende bliver ført igennem en lås, som derefter går ind i et bestemt hul i værktøjet, hvorefter den bliver oprullet i det roterende skaft. Så snart man får den nødvendige kraft, så vil båndet blive stoppet via et bestemt håndtag.

Gode råd til at bruge spændebånd tænger

Før du går i gang med værktøjet, så skal du læse instruktionerne. Det er kun tilrådeligt at bruge værktøjet til det tænkte formål. Det er nødvendigt at sikre sig, at spændebånd holderen er sat ordentligt fast.

Det er nødvendigt at påføre en vis mængde moment, så derfor skal du bruge et værktøj, som viser hvor meget moment du påføre.

Når arbejdet er ovre skal du rengøre udstyret. Det er bedst, hvis du smører de bevægelige dele for at forlænge værktøjets levetid.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Mange købere har været meget tilfredse med vores service på vores online shop, så snart du bliver trofast kunde hos os. Her er årsager til dette:

  1. Vi udvider altid vores sortiment med nye produkter. Du vil ikke have nogle problemer med at finde den bedste kvalitet.
  2. Vi tilbyder den laveste pris på alle produkter. Her kan du købe spændebånd tænger og alt andet udstyr billigere end i andre online shops.
  3. Download vores mobile app til din telefon og køb ind, lige når det passer dig.
loader Vent venlist...