Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
26 Vare(r)

Sneskovle til bilen er kompakte enheder, som er simple at bruge. Med disse kan man rydde en plads på en parkeringsplads eller endda trække en bil ud, som sidder fast i sneen. De er udstyret med et kort håndtag og et dybt blad med form som en spand.

Hvilke typer af sneskovle til bilen findes der

Det arbejdende element kan være lavet af:

  • Plastik. Den slags dele er lette og modstandsdygtige overfor korrosion. Ulempen er, at de ikke er så holdbare. Nogle modeller har en metalindrammet skærekant, hvilket gør dem mere robuste.
  • Stål. Disse er ret tunge men også holdbare. De er effektive - selv til at fjerne is.
  • Aluminium. Disse er lette men stadig robuste.

Når der vælges værktøj på webshoppen, skal man være opmærksom på bladets størrelse. F.eks. kan dets længde og bredde være 35 og 22 cm eller 30 og 27 cm. Skovlens kapacitet afhænger af disse værdier.

Håndtagene er lavet af metal, plastik eller træ. I de fleste tilfælde har metalprodukter plastik eller gummiindsatser. Afhængig af designet kan håndtagene deles ind i aftagelige, foldbare og teleskopiske. Deres længde kan f.eks. være 63 eller 90 cm. Nogle dele i kataloget leveres med en praktisk opbevaringstaske.

Tips til brug af sneskovle til bilen

  1. Brug tilbehøret til det, det er beregnet til og forsøg ikke at samle for meget sne på én gang.
  2. Opbevar værktøjet rent og tørt. Tør det efter brug for at fjerne skidt.
  3. Hvis du vælger en metalenhed, bør du behandle den med et anti-rust produkt for at forlænge holdbarheden.

AUTODOC: praktisk online shopping

På vores hjemmeside kan du hurtigt købe sneskovle og andre produkter. Specialister hos AUTODOC behandler hurtigt din online-ordre og afsender den så hurtigt som muligt. Herudover kan du købe tilbehør til bilen billigt. Vi har lave priser på dette og tilbyder ofte rabat. Gå ikke glip af chancen for at spare penge.

loader Vent venlist...