Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
121 Vare(r)

Advarselstrekanter placeres på vejen, hvis der sker et uheld, bilen bryder sammen eller ved lignende nødsituationer. Det er meget vigtigt at advare andre bilister på vejen omkring uheldet, så de kan køre udenom. Advarselstrekanter er skinnende i farven med reflekterende og fluorescerende elementer.

Typer af advarselstrekanter

Efter produktionsmateriale:

  • Plastik. disse modeller er lette. Herudover ruster de ikke.
  • Metal. Holdbart tilbehør som har en højere stabilitet grundet deres markante vægt.
  • Kombineret. Tilbehør, som leveres med en plastikæske og en metalstøtte. Dette tilbehør vejer mindre sammenlignet med dem i ren metal, men de er stadig ret stabile.

Nogle modeller har kanter med gummi eller plastikbelægning. Det giver dem ikke bare en længere holdbarhed, men gør også, at man ikke skærer sig på kanterne under brug.

I kataloget finder man både faste og aftagelige advarselstrekanter. Sidstnævnte kan opbevares kompakt i en specialkasse. Den slags fylder ikke ret meget og transporteres nemt rundt.

Producenten tilbyder modeller i forskellige højder og med forskelligt antal støttefødder til opsætning på vejene. Modeller med to eller fire støttefødder er de mest almindelige. I webshops kan man også finde tilbehør, som er udstyret med en stander til support og med kun ét støtteben.

Sådan bruges advarselstrekanter

  1. Når du stiger ud af bilen, skal du for en sikkerheds skyld tage en refleksvest på, før du sætter advarselstrekanten op. Advarselsskiltet skal placeres med den afstand fra bilen, som er specificeret i færdselsreglerne.
  2. Hvis der er mulighed for det, skal du placere en advarselstrekant mere eller et signal for at udpege ulykkens lokation mere præcist.
  3. Der er ikke nogen specielle regler omkring, hvordan tilbehøret skal opbevares. Det anbefales dog at beholde den i kabinen. Hvis der opstår et uheld, kan du have begrænset adgang til bagagerummet.

AUTODOC: praktiske onlinekøb

Vil du gerne købe advarselstrekanter billigt? Disse produkter tilbydes til moderate priser på vores hjemmeside. Herudover er der regelmæssige kampagner, så du altid kan spare endnu mere. Bestil på AUTODOC og køb kvalitetsprodukter billigt.

loader Vent venlist...