Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
49 Vare(r)

Forrude covers kan beskytte din bilrude mod ophobning af sne og frost om vinteren og mod varme solstråler og støv om sommeren. I modsætning til store bildækkener fås den slags tilbehør i små størrelser og kan påsættes på få sekunder. De er egnet til brug hver dag.

Typer af forrude covers

Producenterne tilbyder produkter, som varierer i højde og længde. F.eks. køber ejere af kompakte biler oftest tilbehør i parametre, som er henholdsvis 60 og 130 cm. Der findes også universal tilbehør, som er lavet til at kunne passe de fleste passagerbiler. Højden på disse varierer mellem 70-80 cm, mens de ca. er 150 cm. lange. Til større køretøjer såsom stationcars, kan man bestille tilbehør i større størrelser online. De er som regel over 100 cm høje og længden kan være op til 165 cm.

Der bruges holdbart vandafvisende materiale, som er modstandsdygtig overfor temperaturskift i produktionen. Disse materialer er som regel:

 • polypropylen
 • dacron
 • terylene
 • bomuld kombineret med sølvpapir.

For at bilens forrude cover sidder ordentlig fast, kan tilbehøret være udstyret med følgende fastgørelsesanordninger:

 • magneter
 • elastisk tape, som monteres på sidespejlene   
 • strips med fastgørelsesanordninger, som sættes fast på hjulfælgerne
 • velcrolukninger
 • sugekopper
 • Forlængede stofkanter, som sættes fast til døre osv.

Noget tilbehør leveres med ekstra fastgørelsesanordninger. F.eks. har lange stofkanter snører, som de kan bindes fast med indeni bilen. Dette vil hjælpe med at holde coveret på plads i selv den stærkeste vind.

I kataloget finder man også produkter, som samtidig kan beskytte de forreste sidevinduer. Den slags modeller kan være udstyret med specielle lommer til bakspejle.

Sådan bruges forrude covers

 1. Coveret skal monteres under vinduesviskeren og sættes fast med almindelige befæstelser, som producenten anbefaler.
 2. Hvordan de skal plejes, afhænger af produktionsmaterialet. Noget tilbehør kan bare tørres over med en våd svamp og et rengøringsmiddel. Meget tilbehør kan maskinvaskes på lave temperaturer: f.eks. kan terylene vaskes ved +30 grader C.
 3. Tilbehøret skal opbevares på et tørt rent sted. Hvis der følger en opbevaringsæske med, skal denne altid bruges. På denne måde vil du ikke bare forlænge holdbarheden men også spare mere plads.

AUTODOC: praktiske onlinekøb

Bliv kunde på Autodoc webshop og nyd problemfri shopping - køb forrude covers på den mest bekvemmelige måde! Du kan let finde alt, du har brug for takket være den brugervenlige hjemmeside. Vi har også lavet en praktisk mobilapplikation. Bruger du den, vil du ikke bare kunne se alle produktbeskrivelserne men også finde oplysninger om priser og kampagner, mens du kan bestille, når du er på farten. Registrer dig på AUTODOC lige nu og køb kvalitetstilbehør til bilen - hos os er det bekvemt og billigt.

loader Vent venlist...