Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
54 Vare(r)

Stopklodser (til hjul) forhindrer at bilen bevæger sig af egen drift. De bruges for eksempel, hvis man skal parkere bilen på en bakke.

Hvilke typer stopklodser findes der?

Der anvendes forskellige materialer til produktion af stopklodser. Disse varianter er populære:

  • Metal. Disse produkter har høj styrke og er modstandsdygtige over for mekaniske skader.
  • Plastik. Modstandsdygtighed over for korrosion er den vigtigste fordel ved disse produkter. Sådanne stopklodser tåler imidlertid ikke ekstremt høje eller lave omgivelsestemperaturer.
  • Gummi. Disse produkter er også modstandsdygtige over for korrosion. Samtidig har de en højere modstandsdygtighed over for mekanisk deformation end plastprodukter.

Nogle producenter tilbyder sammenfoldelige stopklodser. De optager kun lidt opbevaringsplads, men er ikke så holdbare som de massive.

Stopklodser: anvendelse

  1. Sørg for at kontrollere dit lands trafiklove. De kan indeholde reguleringer vedrørende brug af disse udstyrsdele. For eksempel kan en bilist pålægges at bruge stopklodser ved parkering på skråninger med en bestemt stigningsvinkel angivet på stedet.
  2. Hvis du skal bruge donkraft, skal du anbringe stopklodsen under det hjul, der er placeret diagonalt på det hjul du skal løfte.
  3. Aktiver håndbremsen før du anbringer stopklodserne. Forlad ikke bilen, før du er sikker på at den ikke bevæger sig.
  4. Inspicer biltilbehøret visuelt for skader. Det er forbudt at bruge udstyr, der er revnet eller på anden måde beskadiget – det kan være farligt.
  5. Fjern biltilbehøret før du begynder at køre. I modsat fald kan biltilbehøret og dækkene beskadiges. Vær forsigtig for at undgå at komme til skade.

AUTODOC: bekvem online shopping

Søger du en pålidelig online shop, hvor der sælges biltilbehør af høj kvalitet til lave priser? Besøg AUTODOC, for her kan du købe en stopklods til bilen og meget mere til lave priser. Alle vore produkter er billige og bliver endnu mere overkommelige i pris når vi har kampagner. Kig vores brugervenlige katalog igennem og bestil varer online med nogle få klik.

loader Vent venlist...