Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
105 Vare(r)

Specielle svampe til bilvask rengører forsigtigt overfladen for forurenende stoffer. De er billige ligesom husholdningsværktøj men har større porer, som effektivt stopper små partikler af snavs, sand og andre slibemidler. Risikoen for at ridse bilens belægning af lak og maling reduceres dermed.

Hvilke typer af svampe til bilvask findes der

Efter materiale:

  • Ren skum. De fugter effektivt den behandlende overflade og efterlader ingen hår på den. Den er egnet til rengøring med brug af vaskemidler.
  • Med mikrofiberbelægning. De har en høj hygroskopisk egenskab og absorberer selv fedtede substanser. De er perfekt egnet til polering af overflader, da de ikke efterlader pletter. De kræver ofte ikke brug af kemiske midler.

Producentens kataloger indeholder produkter i forskellige former. De kan derfor være rektangulære, regulære eller ovale og kan have et rektangulær eller T-formet tværsnit.

Tilbehøret fås også i forskellige grader af stivhed. Bløde materialer er egnet til karosseri og ruder: de efterlader ikke små ridser. Som regel bruges de stive produkter til rengøring af hjul, da de ikke smuldrer ved den slags arbejde.

Svampenes funktioner

  1. Før brug af tilbehøret skal indtørrede kontaminanter fugtes med vand og behandles med et kemisk produkt til rengøring af dette element på bilen.
  2. Fugt altid svampen grundigt under brug. Dermed vaskes slibende partikler af, hvilket minimerer risikoen for at skade overfladen.
  3. Brug kun tilbehøret sammen med specielle vaskemidler. de efterlader ingen pletter på lakbelægning og maling og fører ikke til ændring af farven.

AUTODOC: Praktiske olinekøb

Vores webshop tilbyder et bredt udvalg af autotilbehør. Her kan du købe svampe til bilvask og mange andre brugbare produkter. De ellers attraktive priser bliver endnu lavere under kampagner, hvilket afholdes regelmæssigt. Herudover er der mulighed for fri levering, hvilket minimerer udgifterne. Bestil online nu og spar penge med AUTODOC.

loader Vent venlist...