Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
32 Vare(r)

Sikker kørsel på vejene afhænger af forrudens gennemsigtighed. Pletter på overfladen skaber forvridninger og et flakkende udsyn, hvilket forringer sigtbarheden. For at undgå dette skal man bruge børster til rengøring af ruderne. Produkterne er prisvenlige og enkle at bruge. Takket være disse vil bilen altid se pæn ud.

Hvilke typer værktøj til rengøring af ruderne findes der

Producentens kataloger indeholder produkter med forskellige materialer af den arbejdende del. Tilbehøret kan være.

 • Skum. De absorberer vandet rigtig godt takket være deres porer. De er ofte dækket af net for at gøre dem mere holdbare.
 • Lavet af mikrofibre. De fjerner selv fedtede pletter. De er som regel ikke bare egnet til rengøring men også til polering af glaselementer. De har ofte form som en svamp eller handske. Der findes to typer af den slags tilbehør:
  • Glatte
  • Med stritter

Hvis man har bestemt sig for at købe værktøj til rengøring af vinduerne, skal man være særlig opmærksom på konstruktionen. Den kan være:

 • Solid. Disse er meget holdbart tilbehør, som er billige. De er ikke særlig effektive til rengøring af bagruden - specielt ikke på høje køretøjer.
 • Teleskopisk. Bruger man den slags biltilbehør kan man nå selv steder, som ellers kan være svære at nå. Deres konstruktion er ikke særlig pålidelig.

Man kan også købe tilbehør med en gummiskraber. Det er en plade lavet af gummi eller silikone, som fjerner vand effektivt uden at efterlade pletter.

Tips til brug af børster til rengøring af bilruder

 1. Estimer graden af forurening på ruden. Er den stor, bør man ikke bruge kemiske produkter.
 2. Tonede ruder bør ikke behandles med stive børster til bilen.
 3. Vask tilbehøret i rindende vand engang imellem, da det fjerner sand og andre slibende partikler. De kan skade overfladen.
 4. Tilbehør lavet af mikrofiber må ikke maskinvaskes og man må ikke bruge blegemiddel eller skyllemiddel. Den slags tilbehør må heller ikke tørres i nærheden af varmeapparater.

AUTODOC: Praktiske onlinekøb

Vi præsenterer et bredt udvalg af biltilbehør på vores webshop. Du slipper for at bruge tid og kræfter på at søge efter de produkter, du skal bruge på andre hjemmesider. For at gøre indkøbene endnu bedre afholder AUTODOC regelmæssigt kampagner, som gør det muligt at spare penge. Bestil nu på de mest gunstige betingelser!

loader Vent venlist...