Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
94 Vare(r)

Det anbefales at købe rengøringsbørster til bil interiør til vedligeholdelse af interiøret. De hjælper med effektiv og skånsom rengøring i kombination med et passende kemisk produkt.

Hvilke typer rengøringsbørter til bilinteriøret findes der

Dette tilbehør varierer alt efter hvilket element, de skal bruges til. Kataloget indeholder tilbehør til:

  • Måtter og sæder. Dette tilbehør har som regel tætte og stive børster.
  • Betræk. Ved at bruge tilbehør med en blød børste er det muligt at rengøre det uden at ødelægge det. Den er som regel lavet af hestehår.
  • Lædersæder. Produkterne har blødt naturhår, som kan fjerne selv gammelt snavs. De er også egnet til rengøring af plastik og vinyloverflader.
  • Måtter og gummidele som er meget forurenet. Den funktionelle del på dette værktøj er lavet af metal eller nylon, som er ekstra stiv.
  • Frontpaneler. Dette er tilbehør med lange og bløde børster.
  • Ventilationshuller. Dette er smalt værktøj med bløde fibre.

Når man vælger et produkt online, skal man være opmærksom på konstruktionen. Der findes f.eks. modeller med form som et timeglas, som er behagelige at holde i hånden. Der sælges også dobbeltsidet børster. Deres arbejdsflade fås i forskellige længder og bredde på børsterne.

Noget værktøj er ikke bare egnet til interiøret men også til andre bilenheder. Man kan f.eks. købe universal modeller med naturfibre, som er modstandsdygtige overfor opløsningsmidler og høje temperaturer. Værktøjet kan f.eks. bruges til pleje af stoftaget på cabrioleter og endda til dæk. Børsterne rengøres nemt for snavs ved hjælp af varmt vand.

Tips til brug af rengøringsbørster til bilinteriør

  1. Brug kun tilbehøret med de kemiske produkter, som passer til pleje af den præcise bildel.
  2. Vær speciel opmærksom ved brug af tilbehør med stive børster. Brug ikke voldsom kraft. Ellers kan man risikere at skade den behandlende overflade.
  3. Rengør tilbehøret efter brug. Mange af dem skal bare rystes eller vaskes med vand.
  4. Opbevar det i et rent og tørt område.

AUTODOC: Praktiske onlinekøb

Vi har overkommelige priser på alle produkter, inklusiv rengøringsbørster til bilinteriøret. Levering er billig. Registrer dig på AUTODOC webshop, deltag i profitable kampagner og køb det bedste til din bil.

loader Vent venlist...