Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
50 Vare(r)

Små objekter, som placeres på bilens instrumentbræt, kan falde ned ved pludselig  hastighedsændring eller i sving. Antislip-måtter kan hjælpe til at undgå dette. Selv skrøbelige og dyre ting kan stilles på dem uden bekymringer, f.eks. en DVR eller en smartphone. Så behøver du ikke stuve tilbehør, som bruges ofte i handskerummet - alt, du har brug for, vil altid være ved hånden.

Typer af antislip-måtter

Når der bestilles i netbutikken, skal man være opmærksom på, at produkterne varierer efter følgende egenskaber:

 • Produktionsmateriale. Det kan være akryl, silikone eller polyvinylklorid. Produkter, som laves af disse materialer, klæber godt og kræver ikke speciel pleje.
 • Form. Som regel er det sikrest at montere runde eller firkantede måtter. På den anden side kan tilbehør i anderledes former blive en dekorativ del af indretningen.
 • Størrelse. Små produkter optager minimal plads; de er som regel kun egnet til ét lille objekt, f.eks. briller. Større tilbehør kan holde flere objekter på samme tid, f.eks. en kuglepen, kreditkort eller en notesblok.
 • Design. Tilbehøret kan være ensfarvet eller flerfarvet. Ofte er der printet billeder på dem såsom et bil logo eller et billede af en superhelt.

Katalogerne med tilbehør til bilen inkluderer også produkter, som er udstyret med:

 • Kanter, for at holde bedre på objekterne.
 • Støtte til smartphone
 • Indbyggede opladere

Når man bestiller online, skal man være opmærksom på, at ikke alle produkter er egnet til montering på skrå overflader. Nogle af dem kan kun monteres på vandrette flader. Herudover er det ikke bare enkelte produkter som er tilgængelige, man kan også få sæt som indeholder flere produkter.

Tips til brug af antislip-måtter

 1. Montér ikke tilbehøret hvor airbags er installeret. Fastgør den, så den ikke er i vejen, når du skal styre køretøjet.
 2. Placer ikke antislip-måtten på træelementer, da det kan være svært at fjerne rester af klæbemiddel fra den slags overflade.
 3. Før produktet monteres på frontpanelet, skal man sikre sig, at det er rent og tørt. Påfør ikke lim.
 4. Tag hensyn til, at det i de fleste tilfælde er nok at vaske tilbehøret i varmt vand og tørre det for at fjerne snavs. Rengør den med sæbe, hvis den ikke klæber godt nok til overfladen. Brug aldrig aggressive kemiske midler.
 5. Undgå kontinuerlig eksponering for direkte sollys.

AUTODOC: praktiske online indkøb

Du kan købe antislip-måtter og andet tilbehør til bilen billigt og hurtigt på vores hjemmeside. Overkommelige priser, regelmæssige rabatter og mulighed for fri levering kan hjælpe dig til at spare penge. Specialisterne på AUTODOC behandler hurtigt din bestilling og pakken sendes hurtigst muligt. Gør et godt køb i dag og modtag varerne hurtigst muligt.

loader Vent venlist...